Tuotehaku

Hiomalaikka - Hiomalaikat

Hiomalaikka vaativaan käyttöön

H&H hiomalaikka on suunniteltu toimimaan parhaiten suomalaisten käyttämien rakennusmateriaalien kanssa. Oikean hiomalaikan valitseminen kuhunkin materiaaliin nopeuttaa työtä, rasittaa hiomalaikkaa vähiten ja useimmiten myös pölyttää vähemmän.

Tutustu laadukkaisiin hiomalaikkoihin:

Valikoimamme laitteet näet sivustollamme. Pyydä rohkeasti tarjousta kiinnostavista tuotteista.

» H&H hiomalaikat

» Timanttilaikat

Hiomalaikka H&H Tuonnilta

H&H hiomalaikka sekä muut mallistomme tarvikkeet tuovat kilpailukykyisen vaihtoehdon alkuperäisille ja monesti kalliille tarvikkeille. H&H tarvikkeille annamme aina toimivuustakuun ja ne ovat yhteensopivia melkein kaikkiin ammattilaisten laitteisiin. Pakkauksesta löytyy aina tarkat merkinnät tuotteesta. Tuotteet on valittu tarkasti, jotta ne sopivat suomalaisiin olosuhteisiin ja ovat monesti jopa laadukkaampia kuin alkuperäiset merkkituotteet.

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää ja autamme oikeanlaisten tuotteiden valinnassa.

H&H-Työmaatarvike valikoima

Olemme koonneet H&H-työmaa­tarvike­valikoiman omaan esitteeseen. Esitteestä löydät tarvikkeet esim. hiontaan, ilman­puhdistukseen sekä suojaukseen ja sekoittamiseen.

H&H Työmaavalikoima-esite

H&H Tuonti Oy

H&H Tuonti Oy on suomalainen perheyritys, joka kehittää ja myy käyttäjäystävällisiä koneita ja tarvikkeita kiinnittämiseen ja rakentamiseen sekä opastaa niiden käytössä.

H&H Tuonti Oy / H&H Import Ltd - Lanttikatu 1, 02770 Espoo - FIN - Puh. 5259 030 - Fax. 09 5259 0320
H&H Tuonti Oy / H&H Import Ltd - Myyntimiehenkuja 10 C 4, 90420 Oulu - FIN - Puh 095259 0328 - Fax 04 211 550 4561