Tuotehaku

Huolto ja takuuehdot

www.hhtuonti.fi/takuurekisterointi 

H&H Tuonti Oy myöntää maahantuomilleen laitteille kahden vuoden takuun, lukuun ottamatta yrityksiä joille takuu on 1 vuosi. Takuu alkaa siitä hetkestä, jolloin laite on myyty loppukäyttäjälle.

Takuun voimassaolo on todistettava alkuperäisellä ostotositteella tai takuukortilla, jossa ostopäivä on merkittynä.

Takuu kattaa vain viat jotka ovat seurauksena materiaali-, tai valmistusvirheistä. Takuu ei kata iskureita, 0-renkaita, vaimentimia tai tapauksia joissa on käytetty tarvikkeita joita maahantuoja ei suosittele.

Takuukorjauksen saa suorittaa vain H&H Tuonnin huolto. Takuu on voimassa vain mikäli laitetta on käytetty määräysten mukaisesti. Takuu ei kata normaalia kulumista, epäasiallisesta käytöstä johtuneita vikoja tai asiakkaan itse purkaman koneen huoltoa. Takuu ei ole voimassa mikäli laitetta on purettu, muutettu, ylikuormitettu tai käytetty väärin. Takuu ei kata vikoja jotka ovat syntyneet vääränlaisen tarvikkeen käytöstä tai vikoja, jotka ovat työkappaleen aiheuttamia, väkivaltaisesta käytöstä aiheutuneita tai vääränlaisesta ylläpidosta aiheutuneita. Mikäli vian on aiheuttanut vieras esine kuten hiekka, kivi tms, tai mikäli käyttöohjeita ei olla noudatettu; kuten että laite on liitetty väärään verkkojännitteeseen.

Toimitukset takuuhuoltoon tulee suorittaa täyttämällä alla oleva huoltolomake ja palauttamalla laite meille alla olevan kuljetustilauksen avulla. Jos haluatte käyttää muita rahdinkuljetustapoja(esim. Matkahuolto ja Posti ovat mahdollisia vaihtoehtoja), ottakaa yhteyttä meihin yksityiskohdista. Jos meille lähetetään takuuhuoltoon laite ennalta sopimatta pikarahtina tai jollain muulla kuin edellä mainitulla toimitustavalla, pidätämme oikeuden laskuttaa rahtikustannukset vaikka kone olisi takuunalainen.

 

Asbestitöissä käytetyt koneet pitää puhdistaa täydellisesti ennen huoltoon lähettämistä. Emme suorita näiden koneiden putsauksia, joten joko palautamme epätäydellisesti putsatun koneen asiakkaalle tai ulkoistamme puhdistuksen ennen huoltoa ja asiakas maksaa tästä aiheutuneet kulut.

 

H&H Tuonnin huolto on avoinna arkipäivisin kello 08.00-16.00.

09-5259 0323

Huoltoon voi ottaa yhteyttä myös tekstiviesteillä, numero on 045-73976686. Tämä numero vain txt-viestejä varten.

 

huolto@hhtuonti.fi

 

Uudistimme huoltotilaustamme! Nyt voit kätevästi tilata noutokuljetuksen huollettavalle koneellesi. 
Tutustu alla olevan linkin kautta

 

Huolto-lomake ja kuljetustilaus

Reklamaatio-lomake

LISÄTAKUU+1v. – täytä lomake tästä

 

Testo-naulaimille: 48h korjaustakuu

Aina ei naulaimen korjaaminen itse ole mahdollista. Rikkoontuneen Testo -naulaimen voi luonnollisesti myös lähettää H&H Tuontiin korjattavaksi. Kun olemme kuitanneet rahdin kuljettajalta rikkoontuneen Testo-naulaimen, lupaamme korjata koneen 48 tunnin kuluessa ja toimittaa sen takaisin rahdin kuljettajalle määräajassa.

 

 

Testo(N) -naulaimien korjausaste:

 
Teston naulaimien korkea laatu on todistettu myös käytännössä. Olemme seuranneet jo maahantuontimme alusta lähtien Teston naulaimien korjausastetta. Korjausaste on korjattujen koneiden suhde myytyjen koneiden määrään. Siis jos myytyjen koneiden määrä on 100 ja 8 konetta tulee takuuhuoltoon, on korjausaste tässä esimerkissä 8 %.
 
Seuraamme korjausastetta 6 kuukauden välein. Teston korjausaste 28.06.2019 on:

                    

              7,6 %

 

Testo-naulaimien takuu on 12 kk ja Testoilla on 48 tunnin korjaustakuu. Jos emme pysty korjaamaan
konetta 48 tunnissa, annamme lainakoneen korjauksen ajaksi.

 

 

 

H&H-Työmaatarvike valikoima

Olemme koonneet H&H-työmaa­tarvike­valikoiman omaan esitteeseen. Esitteestä löydät tarvikkeet esim. hiontaan, ilman­puhdistukseen sekä suojaukseen ja sekoittamiseen.

H&H Työmaavalikoima-esite

H&H Tuonti Oy

H&H Tuonti Oy on suomalainen perheyritys, joka kehittää ja myy käyttäjäystävällisiä koneita ja tarvikkeita kiinnittämiseen ja rakentamiseen sekä opastaa niiden käytössä.

H&H Tuonti Oy / H&H Import Ltd - Lanttikatu 1, 02770 Espoo - FIN - Puh. 5259 030 - Fax. 09 5259 0320
H&H Tuonti Oy / H&H Import Ltd - Myyntimiehenkuja 10 C 4, 90420 Oulu - FIN - Puh 095259 0328 - Fax 04 211 550 4561