Tuotehaku

Huolto

Takuu

Takuun voimassaolo on todistettava alkuperäisellä ostotositteella tai takuukortilla, jossa ostopäivä on merkittynä.

Takuu kattaa vain viat jotka ovat seurauksena materiaali-, tai valmistusvirheistä. Takuu ei kata iskureita, 0-renkaita, vaimentimia tai tapauksia joissa on käytetty tarvikkeita joita maahantuoja ei suosittele.

Takuukorjauksen saa suorittaa vain H&H Tuonnin huolto. Takuu on voimassa vain mikäli laitetta on käytetty määräysten mukaisesti. Takuu ei kata normaalia kulumista, epäasiallisesta käytöstä johtuneita vikoja tai asiakkaan itse purkaman koneen huoltoa. Takuu ei ole voimassa mikäli laitetta on purettu, muutettu, ylikuormitettu tai käytetty väärin. Takuu ei kata vikoja jotka ovat syntyneet vääränlaisen tarvikkeen käytöstä tai vikoja, jotka ovat työkappaleen aiheuttamia, väkivaltaisesta käytöstä aiheutuneita tai vääränlaisesta ylläpidosta aiheutuneita. Mikäli vian on aiheuttanut vieras esine kuten hiekka, kivi tms, tai mikäli käyttöohjeita ei olla noudatettu; kuten että laite on liitetty väärään verkkojännitteeseen.

Toimitukset takuuhuoltoon tulee suorittaa täyttämällä alla oleva huoltolomake ja palauttamalla laite meille alla olevan kuljetustilauksen avulla. Jos haluatte käyttää muita rahdinkuljetustapoja(esim. Matkahuolto ja Posti ovat mahdollisia vaihtoehtoja), ottakaa yhteyttä meihin yksityiskohdista. Jos meille lähetetään takuuhuoltoon laite ennalta sopimatta pikarahtina tai jollain muulla kuin edellä mainitulla toimitustavalla, pidätämme oikeuden laskuttaa rahtikustannukset vaikka kone olisi takuunalainen.

Asbestitöissä käytetyt koneet pitää puhdistaa täydellisesti ennen huoltoon lähettämistä. Emme suorita näiden koneiden putsauksia, joten joko palautamme epätäydellisesti putsatun koneen asiakkaalle tai ulkoistamme puhdistuksen ennen huoltoa ja asiakas maksaa tästä aiheutuneet kulut.

Huoltolomake ja kuljetustilaus

Huoltolomake
Kun lähetätte meille koneen tarkistettavaksi tai korjattavaksi, täyttäkää alla oleva huoltolomake ja tulostakaa se koneen mukaan. Suosittelemme käyttämään noutokuljetustamme palauttaessanne koneita, jotka ovat kannettavassa koossa. Tämä tekee palautuksen Teille mahdollisimman helpoksi. Palvelua voi käyttää niin takuuhuoltojen, kuin laskutettavien töidenkin osalta. Jos ette käytä kuljetustilaustamme, tallentakaa ja tulostakaa vain huoltolomake.

Kuljetustilaus
Täyttäkää huoltolomakkeen jälkeen kuljetustilauslomake. Linkki tähän aukeaa kun huoltolomake on tallennettu. Muuta ei tarvita ja kolli(t) noudetaan ilmoittamastanne osoitteesta.

Huoltolomakkeen numero (lomakkeen yläreunassa) pitää lisätä kuljetustilaukseen sille määrättyyn pakolliseen kenttään. Näin lomakkeet ovat yhteydessä toisiinsa.

Kuljetuksen painoraja
Huomioikaa että painoraja tälle palvelulle on 36kg ja tarkoitettu vain kollitavaralle(käsin kannettavat laatikot). Isommat lähetykset (mm. suuremmat kompressorit) pitää lähettää meille lavatavarana. Ottakaa tarvittaessa yhteyttä huoltoomme.

Avaa HUOLTOLOMAKE

Reklamaatiot

Reklamaatiolomake

Lisätakuu +1v

Lisätakuun rekisteröintilomake

 

Testo-naulaimille: 48h korjaustakuu

Aina ei naulaimen korjaaminen itse ole mahdollista. Rikkoontuneen Testo -naulaimen voi luonnollisesti myös lähettää H&H Tuontiin korjattavaksi. Kun olemme kuitanneet rahdin kuljettajalta rikkoontuneen Testo-naulaimen, lupaamme korjata koneen 48 tunnin kuluessa ja toimittaa sen takaisin rahdin kuljettajalle määräajassa.

 

Testo naulaimien korjausaste

H&H Tuonti Oy on edelleen alan ainoa yritys, joka seuraa ja myös julkaisee Testo naulaimien korjausastetta. Teemme raportin korjauksista tehtaalle neljä kertaa vuodessa. Näiden raporttien pohjalta julkaisemme korjausasteen. Näin panemme omamme ja Teston maineen likoon.

Korjausaste 14.1.2020 tehdyn raportin mukaan on 8,4%

H&H-Työmaatarvike valikoima

Olemme koonneet H&H-työmaa­tarvike­valikoiman omaan esitteeseen. Esitteestä löydät tarvikkeet esim. hiontaan, ilman­puhdistukseen sekä suojaukseen ja sekoittamiseen.

H&H Työmaavalikoima-esite

H&H Tuonti Oy

H&H Tuonti Oy on suomalainen perheyritys, joka kehittää ja myy käyttäjäystävällisiä koneita ja tarvikkeita kiinnittämiseen ja rakentamiseen sekä opastaa niiden käytössä.

H&H Tuonti Oy / H&H Import Ltd - Lanttikatu 1, 02770 Espoo - FIN - Puh. 5259 030 - Fax. 09 5259 0320
H&H Tuonti Oy / H&H Import Ltd - Myyntimiehenkuja 10 C 4, 90420 Oulu - FIN - Puh 095259 0328 - Fax 04 211 550 4561