Tuotehaku

Akkukoneet

Akkukoneet H&H Tuonnin kattavasta valikoimasta!

 

FLEX AKKUKONEET JA JOHDOTON JÄRJESTELMÄ NYT SUOMESSA

FLEXakkurange.jpgLue lisää Flex johdottomasta järjestelmästä »

FLEX esittelee uuden johdottaman järjestelmän, joka asettaa laatu- ja suoritusstandardit uudelleen, erittäin kehittyneen kone- ja akku konseptinsa ansiosta. FLEX-akkukoneiden suorituskyky on erinomainen, jopa tehotarpeen ollessa suurempi, kuten ruuvaaminen ja poraaminen suuremmilla halkaisijoilla – akkukoneiden erityinen järjestelmä takaa pidemmän työskentelyajan.

Ainutlaatuisten innovaatioiden ansioista FLEX akkukoneet ovat suorituskyvyltään erinomaisia. Lion-akun EMS suojaus-jalatausohjelmisto suojelee sekä lion-kennoja että akkua käyttävää konetta mm. ylikuumenemiselta, ylipurkaukselta, ylivirralta ja ylilataukselta. Lämpöä absorboiva patentoitu PCM -materiaali, pitää herkät lion-kennot viileänä sekä latauksessa, että virtaa käytettäessä. Tehokkain lion-akun jäähdytystapa yhdessä jäähdyttävän laturin ja suojausohjelmiston kanssa.

FLEX akkukoneet on tehty vaativiin olosuhteisiin

FLEXin uudet 18.0 V akkukoneet vakuuttavat erityisesti töissä joissa tarvitaan kompakteja mutta tehokkaita työkaluja ruuvaamiseen, poraamiseen ja iskuporaamiseen. FLEX akkukoneet ovat tehokkaita, ergonomisia ja niillä on erittäin pitkä huoltoväli.

Uudet FLEX akkukoneet: Akkuruuvaimet, poravasarat ja iskevät akkuruuvaimet.

H&H-Työmaatarvike valikoima

Olemme koonneet H&H-työmaa­tarvike­valikoiman omaan esitteeseen. Esitteestä löydät tarvikkeet esim. hiontaan, ilman­puhdistukseen sekä suojaukseen ja sekoittamiseen.

H&H Työmaavalikoima-esite

H&H Tuonti Oy

H&H Tuonti Oy on suomalainen perheyritys, joka kehittää ja myy käyttäjäystävällisiä koneita ja tarvikkeita kiinnittämiseen ja rakentamiseen sekä opastaa niiden käytössä.

H&H Tuonti Oy / H&H Import Ltd - Lanttikatu 1, 02770 Espoo - FIN - Puh. 5259 030 - Fax. 09 5259 0320
H&H Tuonti Oy / H&H Import Ltd - Myyntimiehenkuja 10 C 4, 90420 Oulu - FIN - Puh 095259 0328 - Fax 04 211 550 4561