Tuotehaku

Betonihiomakoneet

Betonihiomakone laadukkaasti. FLEX timantti- ja betonihiomakoneet uudis- ja saneeraustyömaille erilaisten pintamateriaalien työstöön ja poistoon. Betoni- ja timanttikirahveilla pölytön työskentely, laadukkailla koneilla hoidat raskaammatkin työt helposti.

Betonihiomakoneet auttavat hoitamaan raskaammatkin työt helposti

Sivustollamme näet valikoimamme laitteet ja voit pyytää tarjouksen mielenkiintoisista tuotteista.

Katso valikoimamme Flex hiomakoneet

Betonihiomakone työmaillesi H&H Tuonnilta

FLEX sähkötyökalut valmistetaan pääosin Saksan Steinheimissa, aivan Stuttgartin pohjoispuolella. Osa halvemmista koneista valmistetaan Aasiassa, mutta nekin kaikki kuitenkin erittäin tiukkojen toleranssien ja vaatimusten mukaisesti.

FLEX on maailman johtava varrella varustettujen vaijerivetoisten hiomakoneiden valmistaja. Näitä koneita kutsutaan yleisesti KIRAHVEIKSI. H&H Tuonti Oy maahantuo, markkinoi ja huoltaa kaikkia sekä varastoikin suurinta osaa FLEXin valikoimasta.

Ota yhteyttä niin autamme löytämään juuri tarpeisiisi sopivan betonihiomakoneen ja muut tuotteet!

H&H-Työmaatarvike valikoima

Olemme koonneet H&H-työmaa­tarvike­valikoiman omaan esitteeseen. Esitteestä löydät tarvikkeet esim. hiontaan, ilman­puhdistukseen sekä suojaukseen ja sekoittamiseen.

H&H Työmaavalikoima-esite

H&H Tuonti Oy

H&H Tuonti Oy on suomalainen perheyritys, joka kehittää ja myy käyttäjäystävällisiä koneita ja tarvikkeita kiinnittämiseen ja rakentamiseen sekä opastaa niiden käytössä.

H&H Tuonti Oy / H&H Import Ltd - Lanttikatu 1, 02770 Espoo - FIN - Puh. 5259 030 - Fax. 09 5259 0320
H&H Tuonti Oy / H&H Import Ltd - Myyntimiehenkuja 10 C 4, 90420 Oulu - FIN - Puh 095259 0328 - Fax 04 211 550 4561