H & H tuonti

H&H Tuonti Oy / Huolto
Lanttikatu 1
02770 Espoo

puh. (09) 525 90 315
fax (09) 525 90 320

Huoltolomakkeen nro

Huollon kohdeHuoltotyön tilaajan yhteystiedot
Jos käytät meidän palautuskuljetuspalvelua, riittää pakollisten kenttien täyttö. Jos lähetät muulla tavalla, täytä myös osoitetiedot!


(kirjoita ”ei” jos tätä ei tarvita mahdolliseen laskuun)

Laskutusosoite (jos eri kuin toimitusosoite)

Palautusosoite (jos eri kuin lähetysosoite)

Vikakuvaus*

(HUOM! Mukaan olisi tärkeää liittää käytetyt tarvikkeet ja/tai kiinnikkeet. Esim. naulaimen naulaa, laikka, akkukoneen akut ja laturi, imurin suodattimet jne. Näin vika voidaan parhaiten löytää.)(* = pakollinen kenttä)

Koneiden käyttöturvallisuuteen liittyvät osat tarkistetaan aina ja tarvittaessa vaihdetaan huollon yhteydessä. Mikäli huoltoon lähetettyä konetta ei korjata, laskutamme kustannusarvioinnista (Valitse merkki, malli ja tyyppi ensin) euroa alv 0%, sekä mahdolliset kuljetuskustannukset. Jos olette lähettäneet meille asbestitöissä käytetyn koneen ja sitä ei ole puhdistettu mielestämme tarpeeksi, pidämme oikeuden puhdistuttaa se ennen huoltoa ja laskutamme kulut teillä. Säilytämme korjattua konetta veloituksetta 10 arkipäivän ajan siitä hetkestä, kun olemme ilmoittaneet koneen valmistumisesta. 15 vuorokauden jälkeen ilmoituksesta, veloitamme jokaisesta seuraavasta arkipäivästä 2 euroa alv 0%. Jos konetta ei noudeta 6kk sisällä ilmoituksesta, kone siirtyy H&H Tuonnin omaisuudeksi.