×
H&H Tuonti

H&H alipaineistajat

H&H alipaineistajat on tarkoitettu ammattirakentamiseen ja vaativiin olosuhteisiin, kuten haitta-aineita sisältävien kohteiden purkuun. Alipaineistaja toimii myös ilmanpuhdistimena, puhaltimena ja hajunpoistajana rakennustyömailla.
H&H ilmanpuhdistimet on suunniteltu H&H:ssa ja ne valmistetaan Suomessa. Niille on myönnetty myös avainlippumerkintä.

H&H koneellinen kiinnittäminen

H&H konekiinnittimet ovat ammattirakentamiseen tarkoitettuja laadukkaita kiinnittimiä moniin eri rakennuskohteisiin. Suurin osa H&H kiinnittimistä on CE-merkittyjä ja suoritustasoilmoitukset ovat nähtävillä verkossa.
Rakennuskiinnikkeiden asennuskone-valikoimamme on erittäin kattava, kenties markkinoiden kattavin. Olemme rakentaneet valikoimamme sellaisista koneista, joiden uskomme sopivan parhaiten kaikkien rakennusalan ammattilaisten käyttöön.

H&H työmaatarvikkeet

H&Hn omaan kattavaan työmaatarvikevalikoimaan kuuluu tuotteita aina laikoista pölypusseista suodattimista ja sekoitusvispilöistä, työmaan suojauksessa ja osastoinnissa tarvittaviin vetoketjuoviin ja asennustukiin saakka.
H&H tarvikkeilla on aina toimivuustakuu ja ne sopivat pakkauksessa olevien selkeiden merkintöjen mukaisesti lähes kaikkiin markkinoilla oleviin ammattimaisessa käytössä oleviin laitteisiin. H&H tarvikkeet ovat tarkoin valittuja, suomalaisiin rakennusolosuhteisiin sopivia laatutuotteita.

H&H Tuonti

H&H on maahantuoja, joka kehittää ja myy käyttäjäystävällisiä koneita ja tarvikkeita kiinnittämiseen ja rakentamiseen sekä opastaa niiden käyttämisessä.

Kattava valikoima ammattitarvikkeita ja -työkaluja rakennustyömaalle.


ESSVE

Alan laajin valikoima huippuluokan kiinnitystarvikkeita

Vuodesta 1970 alkaen ESSVE on tuonut markkinoille vallankumouksellisia tuotteita, jotka ovat nopeasti tulleet osaksi ammattirakentajien arkipäivää ja antaneet meille johtavan asemaan Pohjois-Euroopassa. Liikeideamme on parantaa ammattirakentajien, suunnittelijoiden ja sisäänostajien arjen helppoutta, turvallisuutta ja tuottavuutta. Toteutamme sitä tarjoamalla työn suorittamiseen tarvittavia tuotteita, palveluja ja tukea. Ruuveista, kiinnikkeistä, liimoista ja massoista syvälliseen teollisen kiinnitystekniikan asiantuntemukseen, suunnitteluohjelmaan ja suunnittelutukeen.

Kaikki yhdessä asiakaslupauksessamme: GET IT DONE!

ESSVE tarjoaa alan laajimman valikoiman huippuluokan kiinnitystarvikkeita, liimoja ja massoja. ESSVEllä on yli 5000 tuotetta: 1 500 ruuvia, 1 900 kiinnikettä, 650 naulaa, 400 liimalaatua ja yli 800 kiinnitykseen liittyvää tuotetta. Kaikista tuotteista löytyy luonnollisesti kaikki tarpeelliset tiedot

Joka päivä myydään yli 5 miljoonaa ESSVE-ruuvia!


FLEX

Innovaatioita rakennustyömaan haasteisiin

Älykkäitä innovaatioita ja uusia ratkaisuja monenlaisiin haasteisiin rakennustyömaalla.
Kumppanuuteen perustuva tiedonvaihto käyttäjien kanssa on perusta lukuisille hyville ideoille. FLEX luo sähkötyökaluja todellisille ammattilaisille kunnostamisen ja modernisoinnin, metallin ja autoteollisuuden / kiillotuksen aloilla.

Työkaluja, jotka saavat sinut nauttimaan työstäsi ja saavuttamaan tuloksia, joista olet ylpeä!
Ammattilaisilta ammattilaisille lyömättömällä suorituskyvyllä.

You are not a performer.
You are a proformer.
Welcome to the FLEX Family.


TESTO

Testo naulaimet

Testo koneet ovat täynnä mietittyjä yksityiskohtia, joiden tarkoitus on helpottaa ammattilaisen työskentelyä ja parantaa työskentelymukavuutta. H&H Tuonti Oy on maahantuonut Testo naulaimia  jo 24 vuoden ajan. Merkki on jo hyvin tuttu tuhansille ammattilaisille Suomessa.

Teston kompressorit

Myös Teston kompressorit ovat tuttuja ammattilaisille jo 18 vuoden ajalta. Niitä on kehitetty pienin askelin suomalaisten ammattilaisten toiveet huomioiden koko olemassaolonsa ajan. Lopputuloksena on kompressorilinja, joka pyrkii täyttämään parhaalla tavalla erityisesti naulaajien tarpeet.


MAX

MAX ammattirakennukseen tarkoitetut tuotteet ovat kestäviä mutta kevyitä työkaluja, joissa on erittäin innovatiivisia ja patentoituja ominaisuuksia. MAX valmistaa pneumaattisia naulaimia, vakiopaineen /20 baarin korkeapaineen kompressoreja sekä teräs- & betonityökaluja rakennusteollisuudelle.

Ammattiurakoitsijat tuntevat MAX-työkalusarjojen korkean laadun, joka on saavutettu yli 50 vuoden tuotantokokemuksella ja omilla tuotantolaitoksillamme. Vuosien mittaan MAX on tuonut markkinoille innovatiivisia työkaluja eri alojen ammattilaisille.


TJEP

TJEP – yli 50 vuoden kokemus

KYOCERA UNIMERCO Fastening on johtava kiinnitystyökalujen toimittaja. Kiinnitysratkaisuja rakennusteollisuudelle yli 50 vuoden ajan, mm. naulaimet, viimeistelynaulaimet ja kompressorit.

Kokemukseen perustuva tieto, jonka avulla valitaan ja kehitetään parhaat ja käyttäjäystävällisimmät naulaimet. Tiivis yhteistyö jälleenmyyjien kanssa, mikä tarkoittaa, että saat aina ammattimaista neuvontaa yksittäisistä tuotteista ja lisävarusteista sekä optimaalisesta käytöstä ja huollosta.


DIAGER

Diager, itsenäinen ranskalainen poraus- ja ruuvaustyökalujen valmistaja.

Diager, eurooppalainen betoniporanterän johtaja, on ollut ranskalainen poraustyökalujen asiantuntija yli 60 vuoden ajan. Sen teollinen osaaminen ja innovaatiokyky ovat tunnustettuja ja arvostettuja yli 70 maassa. Diager, ammattityökalujen valmistaja, valmistaa 20 miljoonaa tuotetta vuodessa ja tarjoaa erittäin laajan valikoiman ammattikäyttöön tarkoitettuja lisävarusteita sähkötyökaluihin: poraukseen, ruuvaukseen, timanttiporaukseen, timanttien, betonin, metallin ja puun leikkaamiseen.

Diager on yli 15 vuoden ajan toteuttanut pitkäjänteistä politiikkaa, johon liittyy materiaalisia toimia kestävän kehityksen ja ympäristönsuojelun edistämiseksi.

H&H Tuonnin uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme: Saat ensimmäisenä edut ja uutiset sähköpostiisi!

 

 

H&H Tuonti Oy

Lanttikatu 1, 02770 Espoo – FIN
Puh. 09 5259 030

Paiturinpolku 1 J, 90440 Kempele- FIN
Puh. 050 414 1504

Copyright © 2024 H&H Tuonti Oy
Yhteystiedot Tilaa uutiskirje