×

Etsitään yhdessä sopiva ratkaisu!

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää ja autamme sopivan tuotteen valinnassa.

09 5259 030 (Espoo)
050 4141 504 (Oulu)

Tai voit myös etsiä tästä lähimmän jälleenmyyjäsi.

Jälleenmyyjähaku

Konenaulat

H&H:lta laadukkaat konenaulat ja -kiinnittimet ammattirakentajille. H&H Tuonti Oy varastoi päävarastossaan Espoossa yli 500 erilaista koneilla asennettavia rakennuskiinnikkeitä, -nauloja, -hakasia, -ruuveja ja C-renkaita heti toimitukseen. H&H:n konenaulat ovat yhteensopivia useimpien markkinoiden konenaulaimien kanssa.

Autamme löytämään juuri tarpeisiisi sopivat naulaimen naulat ja muut tuotteet!

Ota yhteyttä

Näytetään tulokset 1–16 / 192

Konenaulojen toimivuustakuu

H&H Tuonti Oy takaa kiinnikkeiden toimivuuden pakkauksessa ja tässä esitteessä mainituissa naulaimissa ja ruuvaimissa. Mikäli kiinnike ei toimi toimintakunnossa olevassa laitteessa, se vaihdetaan toimivaan tai jos toimivaa vaihtoehtoa ei ole saatavilla, asiakkaalle palautetaan rahat. Toimivuustakuu koskee sellaisia kiinnikemittoja ja -tyyppejä, jotka ovat kyseisen laitteen valmistajan suosittelemia. 

Valikoimamme

H&H:n konenaulavalikoima sisältää runko-, rulla-, viimeistely- huopakatto-, betoni- ja ankkurinauloja sekä hakasia. Suoralipas- tai rullanaulat on saatavissa eri kaltevuusasteilla ja pintakäsittelyillä. On tärkeää, että naulaimessa käytetään oikeanpituista naulaa. Naulaimen kulman tulee aina vastata naulan kulmaa. Kamparihlattuja- tai kierrenauloja käytettäessä voidaan naulamäärää usein pienentää ja säästää kustannuksia. 

Konenaulat ja -kiinnittimet ovat CE-hyväksyttyjä niiltä osin, kun Eurokoodi 5 niin vaatii. 

Pakkaukset käytön opastuksineen ovat suomen-/ruotsinkielisiä. H&H konenauloja ja -kiinnittimiä varastoi ja myy yli 400 paikallista myyntiliikettä Suomessa. Suoritustasoilmoitukset ovat nähtävillä osoitteessa hhtuonti.fi. 

Kaipaatko apua oikeiden tuotteiden valinnassa?

Ota yhteyttä

H&H Tuonnin uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme: Saat ensimmäisenä edut ja uutiset sähköpostiisi!

 

 

H&H Tuonti Oy

Lanttikatu 1, 02770 Espoo – FIN
Puh. 09 5259 030

Paiturinpolku 1 J, 90440 Kempele- FIN
Puh. 050 414 1504

Copyright © 2024 H&H Tuonti Oy
Yhteystiedot Tilaa uutiskirje