×

Etsitään yhdessä sopiva ratkaisu!

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää ja autamme sopivan tuotteen valinnassa.

09 5259 030 (Espoo)
050 4141 504 (Oulu)

Tai voit myös etsiä tästä lähimmän jälleenmyyjäsi.

Jälleenmyyjähaku

Ankkurinaulat

Teippisidottu ankkurinaula kulmien, palkkikenkien, naulauslevyjen, kannatuslevyjen yms. kiinnittämiseen. Ankkurinaula on suunniteltu kestämään suuria kuormituksia ja estämään kiinnitettävän kohteen liikkumisen.

Ankkurinaulojen kärjet ovat teräviä, jotta ne uppoavat helposti  kiinnitettävään materiaaliin. Naulat eivät uppoa liian syvälle suuren päänsä ansiosta. Koska erilaiset materiaalit vaativat erilaisia nauloja, löytyy valikoimistamme sähkösinkittyjä, kuumasinkittyjä sekä ruostumattomia ankkurinauloja 40, 50 ja 60 mm pitkinä.

Etsitään tarpeisiisi parhaiten sopiva ratkaisu!

Kysy lisää ankkurinauloista

Näytetään kaikki 6 tulosta

Ankkurinaulan ominaisuudet

Ankkurinaulan erityisominaisuuksiin kuuluu sen kyky kantaa suuria kuormia sekä se, että se pysyy tukevasti kiinni kiinnityspinnassa. Tämä johtuu sen rakenteesta – ankkurinaula on usein pidempi ja paksumpi kuin tavallinen naula, jolla on suurempi pinta-ala kontaktissa kiinnityspintaan.

Ankkurinaulat on suunniteltu erityisesti käytettäväksi betoni-, tiili- ja kivipinnoilla, joihin tavalliset naulat eivät välttämättä tarjoa riittävää kiinnitysvoimaa. Ne ovat tehokkaita myös silloin, kun kiinnitettävä esine on raskas tai kuormittaa kiinnityspintaa voimakkaasti.

Rakenne: Ankkurinauloilla on kaksiosainen rakenne. Ne koostuvat naulasta, joka ajetaan kohteen ja kiinnityspinnan läpi, sekä ankkurista, joka laajenee ja lukittuu paikoilleen naulan työntämisen myötä. Tämä takaa vahvan ja tukevan otteen.

Materiaali: Ankkurinaulojen yleisimpiä materiaaleja ovat teräs ja ruostumaton teräs. Ne ovat usein sinkittyjä tai muulla tavoin käsiteltyjä kestämään korroosiota, minkä ansiosta ne soveltuvat erittäin hyvin ulkokäyttöön.

Koko: Ankkurinauloja on saatavana monissa eri koossa ja pituuksissa. Valinnassa tärkeää on miettiä, minkä kokoinen naula sopii parhaiten käytettäväksi kyseessä olevan pintamateriaalin ja kiinnitettävän esineen kanssa.

Sähkösinkitty ankkurinaula soveltuu sisäkäyttöön, kuumasinkitty ja ruostumaton ulkokäyttöön. Tuotteet on tarkoitettu käytettäväksi ankkurinaulaimien kanssa, kuten TJEP KA-1 ja TJEP KA4060.

Ankkurinaula takaa vahvan kiinnityksen. Teippisidoksen ansiosta naulasta ei lennä muovinpaloja, kuten muovisidotuista nauloista, mikä takaa turvallisemman työskentelyn.

Kaipaatko apua oikeiden tuotteiden valinnassa?

Ota yhteyttä ankkurinauloista

H&H Tuonnin uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme: Saat ensimmäisenä edut ja uutiset sähköpostiisi!

 

 

H&H Tuonti Oy

Lanttikatu 1, 02770 Espoo – FIN
Puh. 09 5259 030

Paiturinpolku 1 J, 90440 Kempele- FIN
Puh. 050 414 1504

Copyright © 2024 H&H Tuonti Oy
Yhteystiedot Tilaa uutiskirje