×

Huolto

puh. 09 5259 0323

Huoltolomake ja kuljetustilaus

Huoltolomake
Kun lähetätte meille koneen tarkistettavaksi tai korjattavaksi, täyttäkää huoltolomake ja tulostakaa se koneen mukaan. Suosittelemme käyttämään noutokuljetustamme palauttaessanne koneita, jotka ovat kannettavassa koossa(kollilähetykset). Tämä tekee palautuksen Teille mahdollisimman helpoksi. Palvelua voi käyttää niin takuuhuoltojen, kuin laskutettavien töidenkin osalta. Jos ette käytä kuljetustilaustamme, täyttäkää silti huoltolomake ja tulostakaa se koneen mukaan.

Kuljetustilaus
Täyttäkää huoltolomakkeen jälkeen kuljetustilauslomake. Huomioikaa että linkki tähän aukeaa vasta kun huoltolomake on tallennettu. Muuta ei tarvita ja kolli(t) noudetaan ilmoittamastanne osoitteesta.

Huoltolomakkeen numero (lomakkeen yläreunassa) pitää lisätä kuljetustilaukseen sille määrättyyn pakolliseen kenttään. Näin lomakkeet ovat yhteydessä toisiinsa.

Kuljetuksen painoraja
Huomioikaa että painoraja tälle palvelulle on 36kg ja tarkoitettu vain kollitavaralle(käsin kannettavat laatikot). Isommat lähetykset (mm. suuremmat kompressorit) pitää lähettää meille lavatavarana. Laskutamme 36kg ylittävistä kiloista lisämaksun hinnastomme mukaan. Ottakaa tarvittaessa yhteyttä huoltoomme vaihtoehtoisista kuljetustavoista.

Tarvikkeet huolletun koneen mukaan

Koneen mukaan olisi tärkeää liittää käytetyt tarvikkeet ja/tai kiinnikkeet. Esim. naulaimen naulaa, hiomakoneen käytössä ollut laikka, akkukoneen akut ja laturi, imurin suodattimet jne. Näin vika voidaan parhaiten löytää.

Takuu

Takuun voimassaolo on todistettava alkuperäisellä ostotositteella tai takuukortilla, jossa ostopäivä on merkittynä.

Takuu kattaa vain viat, jotka ovat seurauksena materiaali-, tai valmistusvirheistä. Takuu ei kata iskureita, 0-renkaita, vaimentimia tai tapauksia, joissa on käytetty tarvikkeita joita maahantuoja ei suosittele.

Takuukorjauksen saa suorittaa vain H&H Tuonnin huolto. Takuu on voimassa vain mikäli laitetta on käytetty määräysten mukaisesti. Takuu ei kata normaalia kulumista, epäasiallisesta käytöstä johtuneita vikoja tai asiakkaan itse purkaman koneen huoltoa. Takuu ei ole voimassa mikäli laitetta on purettu, muutettu, ylikuormitettu tai käytetty väärin. Takuu ei kata vikoja jotka ovat syntyneet vääränlaisen tarvikkeen käytöstä tai vikoja, jotka ovat työkappaleen aiheuttamia, väkivaltaisesta käytöstä aiheutuneita tai vääränlaisesta ylläpidosta aiheutuneita. Mikäli vian on aiheuttanut vierasesine, kuten hiekka, kivi tms. tai mikäli käyttöohjeita ei olla noudatettu; kuten että laite on liitetty väärään verkkojännitteeseen.

Testo-naulaimille: 48h korjaustakuu

Aina ei naulaimen korjaaminen itse ole mahdollista. Rikkoontuneen Testo -naulaimen voi lähettää H&H Tuontiin korjattavaksi. Kun olemme kuitanneet rahdin kuljettajalta rikkoontuneen Testo-naulaimen, lupaamme korjata koneen 48 tunnin kuluessa ja toimittaa sen takaisin rahdin kuljettajalle määräajassa.

Lisätakuu +1v

Varaosat

Jos olet tilaamassa varaosia, toimi näin: Selvitä koneen merkki ja malli sekä mahdollinen valmistusajankohta koneen tyyppikilvestä.

Etsi sivuiltamme hajoituskuva (https://www.hhtuonti.fi/hajotuskuvat) ja siitä tarvitsemasi varaosakoodit. Tee tilaus myyntiimme (myynti@hhtuonti.fi) tai epäselvissä tapauksissa ota yhteyttä huoltoon (huolto@hhtuonti.fi).

Asbestikoneet

Asbestitöissä käytetyt koneet pitää puhdistaa täydellisesti(myös moottoritila) ennen huoltoon lähettämistä. Emme suorita näitä koneiden puhdistuksia, joten joko palautamme epätäydellisesti putsatut koneet asiakkaalle tai ulkoistamme puhdistuksen ennen huoltoa ja laskutamme asiakkaalta tästä aiheutuneet kulut(työt ja rahdit). Tämä koskee myös takuunlaisia koneita; koneen käytöstä johtuva likaisuus ei kuulu takuun piiriin. Tarvittaessa ota yhteyttä huoltoomme.

Vuokrakoneet

Meillä myös valikoima vuokrakoneita saatavilla. Kysy huollosta lisätietoja.

H&H Tuonnin uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme: Saat ensimmäisenä edut ja uutiset sähköpostiisi!

 

 

H&H Tuonti Oy

Lanttikatu 1, 02770 Espoo – FIN
Puh. 09 5259 030

Paiturinpolku 1 J, 90440 Kempele- FIN
Puh. 050 414 1504

Copyright © 2024 H&H Tuonti Oy
Yhteystiedot Tilaa uutiskirje