×

Etsitään yhdessä sopiva ratkaisu!

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää ja autamme sopivan tuotteen valinnassa.

09 5259 030 (Espoo)
050 4141 504 (Oulu)

Tai voit myös etsiä tästä lähimmän jälleenmyyjäsi.

Jälleenmyyjähaku

H&H Nauharuuvit

H&H Tuonti tarjoaa laajan valikoiman nauharuuveja, josta löydät oikeanlaisen ratkaisun juuri sinun kohteeseesi. Ruuveja käytetään nauharuuvaimen kanssa, mikä nopeuttaa ammattilaisen työntekoa. Tarvitsit ruuvia sitten kipsilevyn, OSB-levyn, puulevyn, terassilaudan tms. kiinnitykseen löydät valikoimastamme sopivan ratkaisun käyttökohteeseesi.

Autamme oikeiden tuotteiden valinnassa!

Kysy lisää

Näytetään tulokset 1–16 / 37

Nauharuuvien ominaisuudet

Nauharuuvit nopeuttavat työntekoa, sillä ruuvit ovat nauhassa ja ruuvaimen syöttölaite asettaa nauharuuvin aina oikein paikoilleen. Valikoimastamme löytyy laajasti vaihtoehtoja, kuten nauhoitettuja puu- ja kipsiruuveja, eri käyttökohteisiin. 

Meiltä saat harva- ja tiheäkierteiset kipsiruuvit. Tiheä ruuvi on tarkoitettu teräsrangoille. Kierre ulottuu kärkeen asti, jotta kipsilevyruuvi läpäisee helpommin kovan teräsrangan. 

Harvakierteinen nauharuuvi sopii puolestaa puurunkoon. Harva kierre pitää ruuvin tiukasti kiinni pehmeässä puussa. Hi-Lo-kierre on niin sanottu kombiruuvi, joka sopii sekä puu- että metallirankaan. EK-ruuvi sopii erikoiskovan kipsilevyn kiinnittämiseen; kannan alla on yleensä vastakierre, joka jyrsii reiän kannalle ja auttaa pitämään levyn ehjänä. 

H&H:n kipsiruuvit on saatavana sekä pora- että kierrekärjellä. Porakärkiruuvi on itseporautuva ruuvi, joten sitä ei tarvitse esiporata. Leikkaava kärki soveltuu koville materiaaleille. Hyvä nyrkkisääntö on, että ruuvin tulisi olla kaksi kertaa niin pitkä kuin kiinnitettävän materiaalin paksuus.

Kaipaatko apua oikeiden tuotteiden valinnassa?

Ota yhteyttä

H&H Tuonnin uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme: Saat ensimmäisenä edut ja uutiset sähköpostiisi!

 

 

H&H Tuonti Oy

Lanttikatu 1, 02770 Espoo – FIN
Puh. 09 5259 030

Paiturinpolku 1 J, 90440 Kempele- FIN
Puh. 050 414 1504

Copyright © 2024 H&H Tuonti Oy
Yhteystiedot Tilaa uutiskirje