×

Etsitään yhdessä sopiva ratkaisu!

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää ja autamme sopivan tuotteen valinnassa.

09 5259 030 (Espoo)
050 4141 504 (Oulu)

Tai voit myös etsiä tästä lähimmän jälleenmyyjäsi.

Jälleenmyyjähaku

H&H Alipaineistaja / Ilmanpuhdistin

Alipaineistajat ja ilmanpuhdistimet H&H Tuonnilta

Alipaineistusta käytetään usein tilanteissa, joissa esimerkiksi ilmassa olevia haitallisia aineita halutaan siirtää pois tietyltä alueelta, kuten laboratorioissa, sairaaloissa tai teollisuusympäristöissä.

H&H monitoimi-ilmanpuhdistin on rakennustyömaalla sekä laadukas alipaineistaja että ilmanpuhdistin. Käyttämällä ilmanpuhdistinta oikein, työntekijä ei juurikaan altistu hienojakoiselle pölylle. Lisäksi alipaineistajan/ ilmanpuhdistimen kohdepoiston käyttö osastoidussa työkohteessa pitää pölyn poissa muista työkohteen lähellä olevista tiloista.

H&H monitoimi-ilmanpuhdistimen ominaisuudet: alipaineistaja, ilmanpuhdistin, puhallin, hajunpoistaja.

Ota yhteyttä, kysy lisää

Alipaineistajien käyttö

Autamme oikeiden tuotteiden valinnassa!

Näytetään kaikki 6 tulosta

Alipaineistaja vaativiin oloihin

Alipaineistaja on suunniteltu ammattirakentajille ja vaativiin olosuhteisiin, kuten haitta-aineita sisältävien kohteiden purkuun. Laite toimii myös ilmanpuhdistimena rakennustyömailla.

Tietoisuus pölyntorjunnan tärkeydestä ja haittavaikutuksista on lisääntynyt. Nykyään alipaineistaja tulisi olla jokaisella työmaalla ja saneerauskohteessa. Näin takaat terveellisen ja turvallisen työskentelyn tiloissa, joissa esiintyy pölyä. Ilmanpuhdistimena alipaineistajaa voidaan käyttää esimerkiksi luokkahuoneissa puhdistamaan ilmaa haitallisilta virus- ja bakteerihiukkasista. Alipaineistaja voi olla myös osa ilmanvaihtojärjestelmää, joka käyttää alipainetta vetämään ilmaa rakennuksen sisään tai ulos. Tämä auttaa ylläpitämään ilmanlaatua ja vähentämään kosteutta rakennuksen sisällä.

Monitoimi-ilmanpuhdistin

Alipaineistaja estää hienojakoisen rakennuspölyn leviämisen muihin tiloihin. Osastoi remontoitava alue työmaatolppia käyttäen muoviseinillä ja vetoketjuovilla. Monitoimi-ilmanpuhdistin/ alipaineistaja voidaan sijoittaa joko osastoidun alueen sisäpuolelle tai ulkopuolelle.

Kun tila on iso, osastointia ja ulospuhallusta ei yleensä voi tai kannata tehdä. Silloin laite kannattaa sijoittaa mahdollisimman lähelle rakennuspölyn syntykohtaa. Alipaineistajiin on saatavilla erilaisia lisäosia kohdepoiston optimaaliseen suorittamiseen.

Alipaineistaja toimii myös puhaltimena ja hajunpoistajana

Usein tarvitaan tehostettua ilmanvaihtoa maalin tai tasoitteen kuivumisen nopeuttamiseksi tai rakennuskemikaalien liuotinhöyryjen poistoon työtilasta. Alipaineistaja soveltuu hyvin myös tähän käyttötarkoitukseen.

Alipaineistajan lisävarusteena toimitettavan G4-luokan aktiivihiilisuodattimen avulla pahanhajuinen ja epämiellyttävä ilma voidaan puhdistaa raikkaammaksi.

Kaipaatko apua oikeiden tuotteiden valinnassa?

Ota yhteyttä alipaineistajasta

H&H Tuonnin uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme: Saat ensimmäisenä edut ja uutiset sähköpostiisi!

 

 

H&H Tuonti Oy

Lanttikatu 1, 02770 Espoo – FIN
Puh. 09 5259 030

Paiturinpolku 1 J, 90440 Kempele- FIN
Puh. 050 414 1504

Copyright © 2024 H&H Tuonti Oy
Yhteystiedot Tilaa uutiskirje