×

Etsitään yhdessä sopiva ratkaisu!

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää ja autamme sopivan tuotteen valinnassa.

09 5259 030 (Espoo)
050 4141 504 (Oulu)

Tai voit myös etsiä tästä lähimmän jälleenmyyjäsi.

Jälleenmyyjähaku

FLEX akkukoneet

FLEX akkukoneet ja johdoton järjestelmä nyt Suomessa
FLEX esittelee uuden johdottoman järjestelmän, joka asettaa laatu- ja suoritusstandardit uudelleen erittäin kehittyneen kone- ja akkukonseptinsa ansiosta. FLEX-akkukoneiden suorituskyky on erinomainen, jopa tehotarpeen ollessa suurempi, kuten ruuvaaminen ja poraaminen suuremmilla halkaisijoilla – akkukoneiden erityinen järjestelmä takaa pidemmän työskentelyajan.

Ainutlaatuisten innovaatioiden ansioista FLEX akkukoneet ovat suorituskyvyltään erinomaisia. Lion-akun EMS suojaus-ja latausohjelmisto suojelee sekä lion-kennoja että akkua käyttävää konetta mm. ylikuumenemiselta, ylipurkaukselta, ylivirralta ja ylilataukselta. Lämpöä absorboiva patentoitu PCM -materiaali, pitää herkät lion-kennot viileänä sekä latauksessa että virtaa käytettäessä. Tehokkain lion-akun jäähdytystapa yhdessä jäähdyttävän laturin ja suojausohjelmiston kanssa.

Lue lisää Flex johdottomasta järjestelmästä

Näytetään tulokset 1–16 / 71

FLEX akkukoneet on tehty vaativiin olosuhteisiin

FLEXin uudet 18.0 V akkukoneet vakuuttavat erityisesti töissä, joissa tarvitaan kompakteja mutta tehokkaita työkaluja ruuvaamiseen, poraamiseen ja iskuporaamiseen. FLEX akkukoneet ovat tehokkaita, ergonomisia ja niillä on erittäin pitkä huoltoväli.

H&H Tuonnin uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme: Saat ensimmäisenä edut ja uutiset sähköpostiisi!

 

 

H&H Tuonti Oy

Lanttikatu 1, 02770 Espoo – FIN
Puh. 09 5259 030

Myyntimiehenkuja 10 C 4, 90420 Oulu – FIN
Puh. 050 414 1504

Copyright © 2022 H&H Tuonti Oy
Yhteystiedot Tilaa uutiskirje