×

Etsitään yhdessä sopiva ratkaisu!

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää ja autamme sopivan tuotteen valinnassa.

09 5259 030 (Espoo)
050 4141 504 (Oulu)

Tai voit myös etsiä tästä lähimmän jälleenmyyjäsi.

Jälleenmyyjähaku

FLEX akkukoneet

FLEX 18.0 V akkujärjestelmä asettaa laatu- ja suoritus standardit uudelleen sekä koneille että akuille. FLEX-akkukoneiden suorituskyky on erinomainen, tehovoiman ollessa suurempi, joka helpottaa mm. suurempien halkaisijoiden reikien poraamista.

Lion-akun suojaus-ja latausohjelmisto suojelee sekä akkuja että konetta mm. ylikuumenemiselta, ylipurkaukselta, ylivirralta ja ylilataukselta. Lämpöä siirtävä patentoitu PCM -materiaali, pitää herkät lion-kennot viileänä sekä latauksessa että virtaa käytettäessä. Tehokkain lion-akun jäähdytystapa yhdessä jäähdyttävän laturin ja suojausohjelmiston kanssa antaa akuille ja koneille paremman tehotuoton ja käyttöiän.

Akkukonevalikoima

Näytetään tulokset 1–16 / 110

FLEX akkukoneet on tehty vaativiin olosuhteisiin

Uudet FLEX  18.0 V akkukoneet vakuuttavat erityisesti töissä, joissa tarvitaan kompakteja mutta tehokkaita työkaluja. FLEX akkukoneet ovat tehokkaita, ergonomisia ja niillä on erittäin pitkä huoltoväli. FLEX tarjoaa akkukäyttöisille koneille sekä akuille kolmen vuoden takuun. Tämä kertoo koneiden ja akkujen laadusta sekä siitä että näiden kestävyys on hyvä. Flex tuo markkinoille jatkuvasti uusia innovatiivisia ratkaisuja jotka on suunniteltu yhdessä alan ammattilaisten kanssa jotta työ nopeutuisi ja helpottuisi.

 

FLEX akkukoneet jokaiselle käyttäjälle

FLEX tarjoaa akkutyökaluja moneen käyttökohteeseen. Olet sitten rakentamisen ja saneerauksen, metallintyöstön, kiventyöstön tai autoalan ammattilainen, FLEX tarjoaa tehokkaan akkukoneen käyttöösi. 18.0 V akkujärjestelmä takaa että akut sopivat keskenään eikä sinun tarvitse murehtia muusta kuin että sinulta löytyy oikea kone oikeaan työhön.

 

Ylivoimainen akkuteknologia

FLEX:n asettamat laatustandardit akuille ovat markkinoiden vaativimpia. Tämän takia FLEX tarjoaa myös akuilleen kolmen vuoden takuun. Optimoitu akkujen jäähdytysjärjestelmä jossa akun sisällä oleva materiaali sulaa akun lämmetessä ja johtaa lämpö pois akusta on tehokas tapa estää akun ylikuumenemista sekä maksimoi akun energiatehokkuuden. Akku, laturi sekä kone keskustelevat keskenään jolloin akun ylikuumeneminen ei muodostu ongelmaksi. Jatkuva akun kontrollointi niin ladattaessa kuin akkua käyttäessä tehostaa akun käyttöikää.

H&H Tuonnin uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme: Saat ensimmäisenä edut ja uutiset sähköpostiisi!

 

 

H&H Tuonti Oy

Lanttikatu 1, 02770 Espoo – FIN
Puh. 09 5259 030

Paiturinpolku 1 J, 90440 Kempele- FIN
Puh. 050 414 1504

Copyright © 2024 H&H Tuonti Oy
Yhteystiedot Tilaa uutiskirje