×

Etsitään yhdessä sopiva ratkaisu!

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää ja autamme sopivan tuotteen valinnassa.

09 5259 030 (Espoo)
050 4141 504 (Oulu)

Tai voit myös etsiä tästä lähimmän jälleenmyyjäsi.

Jälleenmyyjähaku

Akkuporakoneet

Akkuporakone tarjoaa johdotonta mukavuutta, tehokkuutta ja helppoutta päivittäiseen työntekoon. FLEX tarjoaa laadukkaat ja kestävät akkuporakoneet, jotka on suunniteltu ammattilaisen vaativaan käyttöön.

Valikoimastamme löydät akkuporakoneen niin pieniin kuin isoihin ja voimaa vaativiin töihin. Valikoimassa on iskuporakoneita ja ruuvinvääntimiä, joissa on pikaistukka esimerkiksi kulmavaihteen helppoon ja vaivattomaan käyttöön. Porakoneet on varustettu laadukkaalla ja kestävällä akkujärjestelmällä, joka tuottaa tehoa ilman rajoja.

Kysy lisää akkuporakoneista

Autamme oikeiden tuotteiden valinnassa!

Näytetään kaikki 16 tulosta

Akkuporakone valikoimamme

Akkuporakone valikoimastamme löydät 10,8V- ja 18V-koneet. Pienempiin ja kevyempiin töihin on hyvä valita 10,8V-sarjan akkuporakone, jolloin koneen paino on saatu optimoitua mahdollisimman pieneksi ilman, että tehosta on jouduttu tinkimään. Tämä on optimaalinen kone esimerkiksi kalusteasentajille, sillä sarjasta löytyy porakoneet pikaistukalla, jolloin kulmavaihteen käyttö on helppoa ja nopeaa.

Kun tarvitset voimaa ja tehokkuutta, on hyvä valita kone 18V-sarjastamme. Vahvimpien 18V-koneiden vääntömomentti on hurja 158Nm. Näin suuren voiman hallintaan akkuporakoneet on varustettu lisäkahvalla ja toiminnolla, joka pysäyttää moottorin, jos koneen terä jumiutuu.

Laadukkaat akut porakoneissa

Akkuporakoneet on varustettu laadukkailla akuilla, jotka on päällystetty lämpöä johtavalla materiaalilla pitäen akun viileänä. Akut kestävät pidempään maksimitehoa käytettäessä.

Porakoneiden akut latautuvat nopeasti ja tehokkaasti ilman suurta rasitusta latausprosessin aikana. Hiiliharjattomien akkuporakoneiden

  • toiminta-aikaa on saatu 65% pidemmäksi
  • elinikää on lisätty 10x
  • tuotto on 30% enemmän tehoa verrattuna hiiliharjallisiin koneisiin

FLEX akkukoneet ja johdoton järjestelmä nyt Suomessa

FLEX esittelee uuden johdottoman järjestelmän, joka asettaa laatu- ja suoritusstandardit uudelleen erittäin kehittyneen kone- ja akkukonseptinsa ansiosta. FLEX-akkukoneiden suorituskyky on erinomainen, jopa tehotarpeen ollessa suurempi, kuten ruuvaaminen ja poraaminen suuremmilla halkaisijoilla. Akkukoneiden erityinen järjestelmä takaa pidemmän työskentelyajan.

Ainutlaatuisten innovaatioiden ansioista FLEX-akkukoneet ovat suorituskyvyltään erinomaisia. Lion-akun EMS-suojaus-ja latausohjelmisto suojelee sekä lion-kennoja että akkua käyttävää konetta mm. ylikuumenemiselta, ylipurkaukselta, ylivirralta ja ylilataukselta. Lämpöä absorboiva patentoitu PCM -materiaali pitää herkät lion-kennot viileänä sekä latauksessa että virtaa käytettäessä. Tehokkain lion-akun jäähdytystapa yhdessä jäähdyttävän laturin ja suojausohjelmiston kanssa.

Kaipaatko apua oikeiden tuotteiden valinnassa?

Ota yhteyttä akkuporakonista

H&H Tuonnin uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme: Saat ensimmäisenä edut ja uutiset sähköpostiisi!

 

 

H&H Tuonti Oy

Lanttikatu 1, 02770 Espoo – FIN
Puh. 09 5259 030

Paiturinpolku 1 J, 90440 Kempele- FIN
Puh. 050 414 1504

Copyright © 2024 H&H Tuonti Oy
Yhteystiedot Tilaa uutiskirje