×

Etsitään yhdessä sopiva ratkaisu!

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää ja autamme sopivan tuotteen valinnassa.

09 5259 030 (Espoo)
050 4141 504 (Oulu)

Tai voit myös etsiä tästä lähimmän jälleenmyyjäsi.

Jälleenmyyjähaku

kiillotuskoneet

FLEX kiillotuskoneet ovat olleet jo vuosia ammattilaisten mittapuu kun halutaan ammattitason pintojen käsittelyä. Oli kyseessä veneen kiillottaminen, lentokoneen kiillottaminen, moottoripyörän tai auton kiillottaminen, FLEX kiillotuskoneet saavat jokaisen pinnan kiiltämään. FLEX tarjoaa verkko- ja akkukäyttöisiä kiillotuskoneita jokaiseen työhön. Koneillamme oikein kiillottaminen ja maalin työstäminen mahdollista milloin ja missä tahansa.

Tuotteiden alla kerromme enemmän kiillotuskoneiden ominaisuuksista ja eroista.
Kysy lisää kiillotuskoneista

Näytetään tulokset 1–16 / 18

Kiillotuskoneen valinta

Kiillotuskoneet voidaan jakaa kolmeen ryhmään käyttökohteen ja käyttäjän perusteella. Suoravetoisessa kiillotuskoneessa nopeus, hologrammien muodostuminen, naarmujen poistaminen ja tehokkuus ovat parhaimmillaan. Suoravetoisia kiillotuskoneita suositellaan käytettäväksi ammattilaisille, sillä näiden käyttö vaatii ammattitaitoa, jotta haluttu lopputulos saavutetaan.

Epäkeskohiomakone pakotetulla käynnillä on hyvä vaihtoehto, kun halutaan hyvää poistoastetta, hologrammitonta pintaa ja nopeutta. Ideaali kone naarmujen poistoon ja viimeistelyyn. Helpompi käyttää kuin suoravetoinen kiillotuskone ja soveltuu hieman koneita käyttäneelle henkilölle.

Epäkeskohiomakone vapaasti pyörivällä epäkeskoliikkeellä soveltuu kaikille käyttäjille, myös aloittelijoille. Sen etuna on helppo käytettävyys, hionnassa ei synny hologrammeja, pieni poistoaste ja täydellinen viimeistelyjälki. Nopeus konetta käytettäessä ei ole samalla tasolla muiden koneiden kanssa, mutta hologrammien poistaminen koneella on todella tehokasta. Hyvä vaihtoehto kun haluat varmistua täydellisestä lopputuloksesta.

Akku- vai verkkokäyttöinen? Valinta on sinun!

On sinulla käytössä 18 V:n akku- tai verkkokäyttöinen kone, ei FLEX kiillotuskoneiden suoritustehossa ole eroja.

Pitkä käyttöaika vai maksimaalinen joustavuus: Akku- ja verkkokäyttöisten koneiden samanlaisen käyttäytymisen ansiosta on mahdollista saavuttaa samanlainen kiillotuksen lopputulos ilman tarvetta vaihtaa konetta. Molemmissa järjestelmissä voit valita suoravetoisen ja epäkeskoisen toimintatavan välillä.

Lisävarusteet

FLEX tarjoaa kattavan valikoiman lisätarvikkeita kiillotuskoneiden käyttöön. Jos sinulla on työstettävänä laajempi maalipinta tai tarvitset tuotteita viimeistelyyn, esimerkiksi auton ovenkahvojen taakse, löytyy FLEXltä aina tarvittavat tarvikkeet työhön. Valitse FLEX, kuten myös useimmat ammattilaiset tekevät, ja hämmästy lopputuloksesta.

Katso lisää tietoa tuotteista kiillotuskone esitteestämme.

Kaipaatko apua oikeiden tuotteiden valinnassa?

Ota yhteyttä

H&H Tuonnin uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme: Saat ensimmäisenä edut ja uutiset sähköpostiisi!

 

 

H&H Tuonti Oy

Lanttikatu 1, 02770 Espoo – FIN
Puh. 09 5259 030

Paiturinpolku 1 J, 90440 Kempele- FIN
Puh. 050 414 1504

Copyright © 2024 H&H Tuonti Oy
Yhteystiedot Tilaa uutiskirje