×

Etsitään yhdessä sopiva ratkaisu!

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää ja autamme sopivan tuotteen valinnassa.

09 5259 030 (Espoo)
050 4141 504 (Oulu)

Tai voit myös etsiä tästä lähimmän jälleenmyyjäsi.

Jälleenmyyjähaku

kiillotuskoneet

Näytetään tulokset 1–16 / 17

Valikoimamme

Kiillotuskoneet voidaan jakaa kolmeen ryhmään käyttökohteen ja käyttäjän perusteella. Suoravetoisessa kiillotuskoneessa nopeus, hologrammien muodostuminen, naarmujen poistaminen ja tehokkuus ovat parhaimmillaan. Suoravetoisia kiillotuskoneita suositellaan käytettäväksi ammattilaisille, sillä näiden käyttö vaatii ammattitaitoa, jotta haluttu lopputulos saavutetaan.

Epäkeskohiomakone ei-pakko-ohjatulla käynnillä on hyvä vaihtoehto, kun halutaan hyvää poistoastetta, hologrammitonta pintaa ja nopeutta. Ideaali kone naarmujen poistoon ja viimeistelyyn. Helpompi käyttää kuin suoravetoinen kiillotuskone ja soveltuu hieman koneita käyttäneelle henkilölle.

Epäkeskohiomakone satunnaisella epäkeskoliikkeellä soveltuu kaikille käyttäjille, myös aloittelijoille. Sen etuna on helppo käytettävyys, hionnassa ei synny hologrammeja, pieni poistoaste ja täydellinen viimeistelyjälki. Nopeus konetta käytettäessä ei ole samalla tasolla muiden koneiden kanssa, mutta hologrammien poistaminen koneella on todella tehokasta. Hyvä vaihtoehto kun haluat varmistua täydellisestä lopputuloksesta.

Lisävarusteet

FLEX tarjoaa kattavan valikoiman lisätarvikkeita kiillotuskoneiden käyttöön. Jos sinulla on työstettävänä laajempi maalipinta tai tarvitset tuotteita viimeistelyyn, esimerkiksi auton ovenkahvojen taakse, löytyy FLEXltä aina tarvittavat tarvikkeet työhön. Valitse FLEX, kuten myös useimmat ammattilaiset tekevät, ja hämmästy lopputuloksesta.

Kaipaatko apua oikeiden tuotteiden valinnassa?

Ota yhteyttä

H&H Tuonnin uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme: Saat ensimmäisenä edut ja uutiset sähköpostiisi!

 

 

H&H Tuonti Oy

Lanttikatu 1, 02770 Espoo – FIN
Puh. 09 5259 030

Myyntimiehenkuja 10 C 4, 90420 Oulu – FIN
Puh. 050 414 1504

Copyright © 2022 H&H Tuonti Oy
Yhteystiedot Tilaa uutiskirje