×

Etsitään yhdessä sopiva ratkaisu!

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää ja autamme sopivan tuotteen valinnassa.

09 5259 030 (Espoo)
050 4141 504 (Oulu)

Tai voit myös etsiä tästä lähimmän jälleenmyyjäsi.

Jälleenmyyjähaku

Hiomakoneet

Näytetään tulokset 1–16 / 64

FLEX hiomakoneet

FLEX tarjoaa laajan valikoiman erilaisia hiomakoneita moneen eri käyttökohteeseen. Valikoimastamme löydät betoni-, kulma-, metalli-, vesi-, puu-, seinä- ja lattiahiomakoneet. Jokaisessa tuoteryhmässä on saatavilla useita vaihtoehtoja jolloin löydät oikean koneen jokaiseen käyttökohteeseen.

Betonihiomakoneet

Betonihiomakoneemme tarjoavat tehokkuutta työmaa olosuhteisiin. Valikoimasta löytyvät sekä käsikäyttöiset koneet että pitkävartiset kirahvi koneet jotka ovat markkinoiden johtavimpia koneita. Koneiden eri laikkakoot optimoivat työntehokkuuden eri käyttökohteisiin. Esimerkiksi seinien hionnassa on ergonomisempaa käyttää kevyempää konetta jolloin laikan koko on pienempi ja lattioiden sekä isojen alojen hionnassa laikan koolla on taas isompi merkitys työn tehokkuuden kasvaessa. Kattoja hiottaessa pitkävartiset kirahvi hiomakoneet ovat ehdoton valinta helpottamaan työn rasittavuutta.

Kulmahiomakoneet

Kulmahiomakoissamme on laaja valikoima koneita erilaisiin leikkaus töihin. FLEX kulmahiomakoneet ovat laadukkaita ja pitkäikäisiä ja ovat yleisnimitys Saksassa kulmahiomakoneille. Tämä kertoo FLEX:n kokemuksesta tuottaa laadukkaita ja pitkäikäisiä koneita jokaisen ammattilaisen käyttöön. Perinteiset johtokäyttöiset sekä uudet 18.0 V akkujärjestelmää hyödyntävät koneet ovat markkinoiden johtavimpia koneita niin laadun kuin kestävyyden suhteen.

Metallihiomakoneet

Metallihiomakoneista löydät innovatiivisen TRINOXFLEX koneen jonka vaihdettava pääjärjestelmä tuo joustavuutta työntekoon, sekä mahdollistaa yhden koneen käytön useaan eri käyttökohteeseen. SUPRAFLEX on taas vahva hiomakone kun vaaditaan vääntöä ja voimakkuutta erilaisiin hiontatöihin. Koneen vaihteisto ja voimansiirto on tehty niin että kone kestää vaativaa käyttöä. Samalla koneesta on saatu ergonominen sekä hiljainen. Suorahiomakoneiden uudet mallit tuovat myös vaihtoehtoja FLEX suorahiomakone valikoimaan.

Puuhiomakoneet

FLEX on tuonut uusia puuhiomakoneita markkinoille tarvitset sitten tehokkuutta isompien pintojen hiontaan tai konetta pienempien pintojen hiontaan. FLEX on kiinnittänyt huomiota mm. koneiden värinäarvoihin jolloin työ ei rasita käyttäjää niin paljon. Koneista löytyy myös innovatiivinen pölynpoisto järjestelmä jolloin koneita voidaan käyttää ilman erillistä liitäntää pölynimuriin. SFE 8-2 kone mahdollistaa matalien paikkojen hionnan kuten lämpöpattereiden alta hionnan. FLEX puuhiomakoneet on suunniteltu ammattilaisten vaativaan käyttöön.

Seinä- ja lattiahiomakoneet

Kirahvi on yleisnimitys markkinoilla pitkävartisille hiomakoneille. Tämä kertoo FLEX tuotteiden laadusta ja siitä että FLEX pystyy tuottamaan markkinoille innovatiivisia tuotteita jotka ovat ylivertaisia ominaisuuksiltaan. Tarvitset konetta seinien, lattioiden tai kattojen hiontaan oli kyseessä puu, betoni tai kipsi FLEX tarjoaa sinulle aina oikean ja optimaalisen koneen käyttöösi.

Vesihiomakoneet

Kun tarvitset konetta erilaisten kivitasojen työstöön kuten kiven kiillotukseen tai sahaamiseen tarjoaa FLEX laajan valikoiman koneita käyttöösi. Vesihiomakoneet on varustettu vesisyötöllä, sekä koneista löytyy PRCD vikavirtasuojakytkin tai liitin suojaerotusmuuntajalle.

H&H Tuonnin uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme: Saat ensimmäisenä edut ja uutiset sähköpostiisi!

 

 

H&H Tuonti Oy

Lanttikatu 1, 02770 Espoo – FIN
Puh. 09 5259 030

Paiturinpolku 1 J, 90440 Kempele- FIN
Puh. 050 414 1504

Copyright © 2024 H&H Tuonti Oy
Yhteystiedot Tilaa uutiskirje