×

Etsitään yhdessä sopiva ratkaisu!

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää ja autamme sopivan tuotteen valinnassa.

09 5259 030 (Espoo)
050 4141 504 (Oulu)

Tai voit myös etsiä tästä lähimmän jälleenmyyjäsi.

Jälleenmyyjähaku

FLEX kulmahiomakoneet

Kulmahiomakone eli rälläkkä on hyvä valinta silloin, kun tarvitset koneen katkaisuun tai hiontaan, etenkin kun työstetään metallia. Monipuolisuutensa ansiosta kulmahiomakoneista on tullut työmaalla ja kotikäytössä yksi yleisimmistä koneista.

FLEX-kulmahiomakoneet tarjoavat niin isoja kuin pieniä koneita akku- ja verkkovirtakäyttöisenä. Laajasta valikoimastamme löydät täydellisen kulmahiomakoneen juuri sinun tarpeisiisi ilman kompromisseja.

Kysy lisää

Näytetään kaikki 16 tulosta

Laadukkaat FLEX-kulmahiomakoneet

FLEX toi markkinoille ensimmäisen kulmahiomakoneen 1954. Vuosien kokemuksen ja tuotekehityksen ansiosta tiedämme tarkalleen, mikä tekee täydellisen kulmahiomakoneen. 

Tehokkailla moottoreilla, käyttäjäystävällisillä koneilla ja hyvällä ergonomialla FLEX takaa korkean työskentelymukavuuden ja turvallisen tuotteen käytön. Tarvitset konetta sitten isoihin kohteisiin, joissa tarvitaan voimaa ja tehokkuutta tai pienempiin ja tarkkuutta vaativiin kohteisiin, tarjoaa FLEX parhaat ratkaisut.

Valikoimamme

Laajaan valikoimaamme sisältyvät yhden- tai kahden käden kulmahiomakoneet ja kulmurit. Pikkukulmurit ovat monikäyttöisiä ja sopivat mm. keikkatöihin, isommat taas selviävät pitkäaikaisesta rasituksestakin.

Akkukäyttöisillä kulmahiomakoneilla helpotat työtäsi ja ylimääräiset johdot ovat poissa tieltä. Hiiliharjattoman akkukoneen moottori tarjoaa voimaa ilman suurta tehomenetystä verrattuna normaaliin johtokäyttöiseen koneeseen. 

Kun tarvitaan voimaa ja tehokkuutta, tarjoaa FLEX tähän 900–2600 wattisen kestävän ja tehokkaan kulmahiomakoneen. Kulmahiomakoneet on varustettu automaattisella Anti-Kickback toiminnolla, joka pysäyttää moottorin, jos laikka jää jumiin. 

Hanki kestävät Flex kulmahiomakoneet

Yrityksemme kehittää ja myy käyttäjäystävällisiä kulmahiomakoneita sekä muita koneita ja tarvikkeita kiinnittämisen ja rakentamisen avuksi. Opastamme mielellämme myös kulmahiomakoneiden käyttämisessä. Toimitilamme sijaitsevat toimivien yhteyksien päässä Espoon Mikkelänkalliossa ja Oulun Kaakkurinkankaalla.

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää ja autamme sopivan kulmahiomakoneen valinnassa. Soita 09 5259 030 (Espoo) tai 09 5259 0328 (Oulu). Tai voit myös etsiä tästä lähimmän jälleenmyyjäsi »

H&H Tuonnin uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme: Saat ensimmäisenä edut ja uutiset sähköpostiisi!

 

 

H&H Tuonti Oy

Lanttikatu 1, 02770 Espoo – FIN
Puh. 09 5259 030

Paiturinpolku 1 J, 90440 Kempele- FIN
Puh. 050 414 1504

Copyright © 2024 H&H Tuonti Oy
Yhteystiedot Tilaa uutiskirje