×

Etsitään yhdessä sopiva ratkaisu!

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää ja autamme sopivan tuotteen valinnassa.

09 5259 030 (Espoo)
050 4141 504 (Oulu)

Tai voit myös etsiä tästä lähimmän jälleenmyyjäsi.

Jälleenmyyjähaku

FLEX Sekoituskoneet

Näytetään kaikki 4 tulosta

FLEX sekoituskoneet

Sekoituskoneemme tuovat helppoutta raskaisiin sekoitustöihin, parantavat työergonomiaa ja tarjoavat taloudellisempaa sekoitusta työn nopeutuessa. Koneet on tehty kestämään työmaan vaativia olosuhteita eivätkä roiskeet ja rappaukset ole este koneen toimivuudelle. Sekoituskoneistamme löydät vaihtoehdon joka palvelee parhaiten juuri sinun tarpeitasi. Haluat sitten sähkökäyttöisen koneen kevyempään tai raskaampaan työhön, sekä akkukäyttöisen sekoittimen joka tuo vapautta työhön ilman erillisiä johtoja tai sähköpistokkeen etsimistä.

Tekniikka

Sekoituskoneet on varustettu viimeisimmällä tekniikalla. Jokaisesta koneesta löytyy helposti vaihdettavissa oleva kierrosluvun valintakytkin optimaalisen sekoitusnopeuden valintaan. Kevyt käynnistys takaa ettei sekoitettavaa  massaa roisku ympäristöön. Lukituskytkin jolla saadaan lukittua käyttökytkin ON-asentoon. Ylikuormitus suoja pidentää koneen ikää sekä paljon muita ominaisuuksia.

Vispilät

Vispilän valinta on yhtä tärkeää jollei tärkeämpää kuin itse sekoituskoneen valinta. Harva tietää että vispilöistämme löytyy eri vaihtoehtoja riippuen mitä materiaalia sekoitat. Maalit, lattia tasoitteet, sementit, täyttömassat, oikaisumassat, itsetasoittuvatmassat yms. kaikki tarvitsevat omanlaisensa vispilän jotta sekoitustulos on optimaalinen ja saavutetaan täydellinen lopputulos. Vispilöistämme löytyy laskevaa, nostavaa tai leikkaavaa vispilää. Esimerkiksi leikkaavat vispilämme eivät sekoita ilmaa materiaaliin jolloin itsetasoittuvien sekoitteiden kanssa sinun ei tarvitse odottaa ilmakuplien poistumista sekoitettavasta materiaalista.

H&H Tuonnin uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme: Saat ensimmäisenä edut ja uutiset sähköpostiisi!

 

 

H&H Tuonti Oy

Lanttikatu 1, 02770 Espoo – FIN
Puh. 09 5259 030

Paiturinpolku 1 J, 90440 Kempele- FIN
Puh. 050 414 1504

Copyright © 2024 H&H Tuonti Oy
Yhteystiedot Tilaa uutiskirje