×

Etsitään yhdessä sopiva ratkaisu!

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää ja autamme sopivan tuotteen valinnassa.

09 5259 030 (Espoo)
050 4141 504 (Oulu)

Tai voit myös etsiä tästä lähimmän jälleenmyyjäsi.

Jälleenmyyjähaku

H&H Timanttilaikat

H&H:n maahantuomat timanttilaikat on suunniteltu toimimaan parhaiten Suomessa käytettävien rakennusmateriaalien kanssa. Näin saavutetaan haluttu ja paras lopputulos.

Oikean timanttilaikan valitseminen kuhunkin materiaaliin nopeuttaa työtä, rasittaa konetta vähiten ja useimmiten myös pölyttää vähemmän. Ammattilaisen valinta, kun työhön halutaan tehokkuutta ja kustannusten minimointia.

Kysy lisää

Autamme oikeiden tuotteiden valinnassa!

Näytetään tulokset 1–16 / 30

Timanttilaikat eri käyttötarkoituksiin

H&H Tuonti maahantuo laajan valikoiman timanttilaikkoja eri käyttötarkoituksiin. Valikoimassamme on timanttilaikkoja pehmeille ja koville materiaaleille, niin katkaisuun kuin hiontaankin. Valitse timanttilaikka aina kohteen mukaan. 

Pehmeät, laikan alla sulavat materiaalit, kuten maali, liima, piki, kosteuseriste ja polyuretaani tarvitsevat kaikki tietynlaisen kynsilaikan, jottei laikka tukkeudu poistettavasta materiaalista. Kynsilaikkojen materiaalinpoistokapasiteetti voidaan valita 0-4 mm välillä, poistettavan materiaalin mukaan. 

Kovat materiaalit kuten betoni, betoniliimat, elementit ja kovat tasoitteet vaativat timanttilaikan, joissa materiaalin poisto voidaan valita 0-4 mm välillä.

Laadukkaat laitteet

H&H timanttilaikat tuovat kilpailukykyisen vaihtoehdon alkuperäisille ja monesti kalliille tarvikkeille. H&H tarvikkeille annamme aina toimivuustakuun ja ne ovat yhteensopivia useimpien ammattilaisten käyttämien laitteiden kanssa. 

Pakkauksesta löytyy aina tarkat merkinnät tuotteesta. Tuotteet on valittu tarkasti, jotta ne sopivat suomalaisiin olosuhteisiin, ja ovat monesti jopa laadukkaampia kuin alkuperäiset merkkituotteet. 

Valitse aina oikeanlainen timanttilaikka, jotta työ on mahdollisimmat tehokasta ja nopeaa. Autamme sinua valitsemaan timanttilaikan oikealle materiaalille, joten ota yhteyttä meihin, jos epäröit timanttilaikan valintaa.

Kaipaatko apua oikeiden tuotteiden valinnassa?

Ota yhteyttä

H&H Tuonnin uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme: Saat ensimmäisenä edut ja uutiset sähköpostiisi!

 

 

H&H Tuonti Oy

Lanttikatu 1, 02770 Espoo – FIN
Puh. 09 5259 030

Myyntimiehenkuja 10 C 4, 90420 Oulu – FIN
Puh. 050 414 1504

Copyright © 2022 H&H Tuonti Oy
Yhteystiedot Tilaa uutiskirje