×

FLEX Metallintyöstö

Paras kaikilla osa-alueilla.

Metallintyöstö

FLEX-tuotevalikoima ammattimaiseen metallintyöstöön

FLEX tarjoaa äärimmäisen monipuolisen valikoiman metallintyöstön ammattilaisille: kaikkea kulmahiomakoneiden ja suorahiomakoneiden kaltaisista yleislaitteista sekä vanne- ja pyörösahoista aina lukuisiin erikoistuotteisiin, kuten satinointi- ja putkihiomakoneet.

Olipa kyseessä metallirakentaminen, viilaamo, kaiteiden rakentaminen, saniteettitekniikka, säiliöiden rakentaminen, putkityöt tai laivanrakennus – FLEX tarjoaa kaikenlaisia työkaluja metallintyöstöön ja oikean tuotteen jokaiseen käyttösovellukseen. Pintakäsittely, metallin katkaisu, metallin hionta jne.: metallintyöstön ammattilaiset voivat aina luottaa FLEXiin.


FLEX kulmahiomakonevalikoima

FLEX kulmahiomakoneiden ominaisuudet ja laatu tunnetaan hyvin Saksassa. Tämän vuoksi Saksassa kulmahiomakoneiden yleisnimitys on FLEX. Laaja valikoima kulmahiomakoneita eri käyttökohteisiin, vahvat ja tehokkaat koneet yhdistettynä markkinoiden johtavimpiin koneisiin tarjoavat asiakkaalle valikoiman koneita jota muilta valmistajilta et löydä. Kulmahiomakoneista löydät koneita nopeudensäädöllä ja ilman, sekä kapearunkoisen hiiliharjattoman kulmahiomakoneen. Voit tutustua kulmahiomakoneisiimme tästä linkistä.


Akku tai johto – valinta on sinun

Akkukulmahiomakoneet liikkuvaan työskentelyyn, täydellä varustuksella: Säädettävä kierrosluku, elektroninen jarru, Anti-Kickback toiminto suojaa käyttäjää työkalun jumiutuessa.

Kaikissa akkukoneissa on myös hiiliharjaton EC-moottori, joka parantaa tehokkuutta ja pidentää käyttöikää.

Teholtaan 900 – 2600 wattia – johdollisten kulmahiomakoneiden valikoima kattaa kaikki käyttökohteet.

Kulmahiomakoneen ovat saatavilla sekä säädettävällä nopeudella että ilman, ja ne on varustettu turvaominaisuuksilla, kuten tärinää vähentävä pehmeä Soft-Vib sivukahva ja Anti-Kickback toiminnolla.


Metallipinnan viimeistely

Olipa kyseessä metallin kiillotus tai ruostumattoman teräksen kiillotus, metallin harjaus tai ruostumattoman teräksen harjaus, metallin hionta tai ruostumattoman teräksen hionta, metallin satinointi tai ruostumattoman teräksen satinointi: metallipintojen viimeistely on mahdollista ongelmitta FLEXin tuotteilla.

SUPRAFLEX – Akulla ja johdolla

SUPRAFLEX on ruostumattoman teräksen ja metallin hionnan asiantuntija. Ergonomisesti muotoiltu ja Soft-Grip-pinnalla varustettu kahva mahdollistaa koneen turvallisen ja tarkan ohjauksen. SUPRAFLEX on saatavana johdollisena ja akkukäyttöisenä, mikä tarjoaa lisäjoustavuutta.

TRINOXFLEX- Akulla ja johdolla

TRINOXFLEXin myötä FLEX tarjoaa muunneltavan pintakäsittelyjärjestelmän metallin ja ruostumattoman teräksen työstöön. Satinointiviimeistelyn, saumahiomakoneen, putkihionnan ja nauhaviilalla hionnan lisälaitteiden ansiosta se soveltuu monenlaisiin käyttösovelluksiin: metallin purseenpoistosta metallin kiillottamiseen, satinointiviimeistelyyn, ruostumattoman teräksen ja metallin tasoittamiseen tai harjaamiseen.


Porakoneet ja ruuvaimet

Ruostumattoman teräksen poraus, metallin poraus ja metallin ruuvaus onnistuu vaivattomasti FLEX-porakoneilla ja ruuvaimilla.

Suorahiomakoneet

FLEX suorahiomakoneet sopivat erinomaisesti metallien viimeistelyhiontaan ja vaikeapääsyisten kohtien työstämiseen.

Metallisahat

Metallivannesaha ja metallipyörösaha soveltuvat erinomaisesti metallin tarkkaan katkaisuun ja sahaukseen.

 


Uusimmat

H&H Black Week 2023

H&H Tuonnin Black Week alkaa – tarjoukset voimassa siis koko viikon! (17.11.-24.11.) Kysy lisää lähimmältä jälleenmyyjältäsi

FLEX Metallintyöstö

FLEX tuotevalikoima ammattimaiseen metallintyöstöön.

Alligo koulutusmessut

Osallistuimme Alligo Tools Finland koulutuspäiviin 11-12.2.2023. Esittelyssä H&H:n ja ESSVE:n kiinnikevalikoimat.

H&H:n alipaineistajat suojaavat terveyttä, sekä säästävät energiaa rakennustyömailla!

H&H Tuonnin uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme: Saat ensimmäisenä edut ja uutiset sähköpostiisi!

 

 

H&H Tuonti Oy

Lanttikatu 1, 02770 Espoo – FIN
Puh. 09 5259 030

Paiturinpolku 1 J, 90440 Kempele- FIN
Puh. 050 414 1504

Copyright © 2024 H&H Tuonti Oy
Yhteystiedot Tilaa uutiskirje
document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () { let elements = document.querySelectorAll("a[href*='e-julkaisu.fi/']"), l = elements.length; for (let i = 0; i < l; ++i) { let filename = elements[i].href.replace(/^.*[\\\/]/, '') elements[i].addEventListener("click", function () { console.log('event'); ga('send', 'event', 'Kuvasto', 'download', filename); }); } }, false);