×

Etsitään yhdessä sopiva ratkaisu!

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää ja autamme sopivan tuotteen valinnassa.

09 5259 030 (Espoo)
050 4141 504 (Oulu)

Tai voit myös etsiä tästä lähimmän jälleenmyyjäsi.

Jälleenmyyjähaku

ESSVE Terassiruuvit

ESSVE:n terassiruuvi sopii kaikentyyppisiin terassiprojekteihin. On tärkeää valita kohteeseen oikea terassiruuvi ja ruuvilaatu. Puulajit ja ympäristöt vaikuttavat valintaan. ESSVE tarjoaa kolme eri laatua: CorrSeal pintakäsittely C4, ruostumaton A2 tai haponkestävä A4.

Kysy lisää terassiruuveista

Autamme oikeiden tuotteiden valinnassa!

Näytetään tulokset 1–16 / 43

Terassiruuvien ominaisuudet

CorrSeal-ruuvia suositellaan sisämaan terasseihin sekä pieniin ja mataliin terasseihin.  A2 ruostumaton terassiruuvi kestää puun liikkeitä ja korroosiota paremmin, joten se sopii isompiin ja korkeisiin terasseihin, missä on enemmän liikennettä. A2 sopii myös järven lähelle.

Haponkestävä A4 ruuvi on paras valinta haastaviin olosuhteisiin, esim. meri-ilmastoon ja allasalueille. Myös harvinaisiin puulajeihin suositellaan aina haponkestäviä terassiruuveja.

Valikoimamme

ESSVE:ltä löytyy kolme eri ruuvimallia. ESSDECK MAX on ESSVE:n paras terassiruuvi, joka jättää siistit lopputulokset ilman halkeamia ja tikkuja. Sopii käyttökohteisiin, joissa on hieman suuremmat vaatimukset esim. suuret ja korkeat terassit.

CLASSIC terassiruuvi on ESSVE:n myydyin terassiruuvi, varma ja hyvä valinta.

HDS-terassijärjestelmä tarjoaa piiloasennuksen. HDS-työkalun avulla ruuvit kiinnitetään lautojen sivuun ja lopputulos on siisti ilman näkyviä ruuvinkantoja, ei tikkuja eikä halkeamia. Saat ylellisen ja sileän terassipinnan, jollaista on vaikea saavuttaa perinteisillä terassiruuveilla.

Kaipaatko apua oikeiden tuotteiden valinnassa?

Ota yhteyttä

H&H Tuonnin uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme: Saat ensimmäisenä edut ja uutiset sähköpostiisi!

 

 

H&H Tuonti Oy

Lanttikatu 1, 02770 Espoo – FIN
Puh. 09 5259 030

Paiturinpolku 1 J, 90440 Kempele- FIN
Puh. 050 414 1504

Copyright © 2024 H&H Tuonti Oy
Yhteystiedot Tilaa uutiskirje