×

Etsitään yhdessä sopiva ratkaisu!

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää ja autamme sopivan tuotteen valinnassa.

09 5259 030 (Espoo)
050 4141 504 (Oulu)

Tai voit myös etsiä tästä lähimmän jälleenmyyjäsi.

Jälleenmyyjähaku

Betonihiomakoneet

Betonihiomakone tarjoaa tehokkuutta ja nopeutta työstettäessä erilaisia pintamateriaaleja uudis- ja saneerauskohteissa. FLEX-betonihiomakoneista löydät koneet seinien, lattioiden ja kattojen hiontaan, jolloin sinulla on aina optimaalisin kone oikeaan kohteeseen. Näin työn rasittavuus laskee ja tehokkuus kasvaa ilman kompromisseja. 

FLEX tarjoaa myös ainutlaatuisen pitkävartisen betonikirahvin, jonka tarjoamia ominaisuuksia ei markkinoilta muualta löydy.

Kysy lisää

Autamme oikeiden tuotteiden valinnassa!

Näytetään kaikki 10 tulosta

Käyttökohteet

Pienet betonihiomakoneet toimivat parhaimmillaan seiniä tai pieniä ja ahtaita tiloja työstettäessä, kun taas isommat betonihiomakoneet ovat hyvä ratkaisu silloin kun työstetään isoja lattiapinta-aloja. 

Betonikirahvikone on parhaimmillaan isoja seinä- ja kattokohteita työstettäessä. Betonihiomakoneiden pölynpoisto on suunniteltu niin, että hiottaessa syntyvä pöly saadaan ohjattua pölynimuriin ilman käyttäjää haittaavia pölypartikkeleja.

Varusteet

Betonihiomakoneeseen on saatavilla laaja valikoima erilaisia timanttilaikkoja. Työskenneltäessä pehmeiden materiaalien (kuten liima, piki ja kosteuseriste) kanssa on betonihiomakoneessa hyvä käyttää kynsilaikkaa, jolloin betonihiomakoneen laikka ei tukkiudu. 

Kovien materiaalien, kuten betonin ja elementtien, kanssa on hyvä käyttää timanttilaikkaa, jolloin laikan kestävyys on parempi. Timanttilaikoista on saatavilla eri vaihtoehtoja, riippuen siitä, kuinka paljon materiaalia halutaan poistaa.

Sivustollamme näet valikoimamme laitteet ja voit pyytää tarjouksen mielenkiintoisista tuotteista.

Betonihiomakone työmaillesi

FLEX sähkötyökalut valmistetaan pääosin Saksan Steinheimissa, aivan Stuttgartin pohjoispuolella. Osa halvemmista koneista valmistetaan Aasiassa, mutta nekin ovat erittäin tiukkojen toleranssien ja vaatimusten mukaisia.

FLEX on maailman johtava varrella varustettujen vaijerivetoisten hiomakoneiden valmistaja. Näitä koneita kutsutaan yleisesti KIRAHVEIKSI. H&H Tuonti Oy maahantuo, markkinoi ja huoltaa kaikkia laitteita sekä varastoi suurinta osaa FLEXin valikoimasta.

Kaipaatko apua oikeiden tuotteiden valinnassa?

Ota yhteyttä

H&H Tuonnin uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme: Saat ensimmäisenä edut ja uutiset sähköpostiisi!

 

 

H&H Tuonti Oy

Lanttikatu 1, 02770 Espoo – FIN
Puh. 09 5259 030

Paiturinpolku 1 J, 90440 Kempele- FIN
Puh. 050 414 1504

Copyright © 2024 H&H Tuonti Oy
Yhteystiedot Tilaa uutiskirje