×

Etsitään yhdessä sopiva ratkaisu!

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää ja autamme sopivan tuotteen valinnassa.

09 5259 030 (Espoo)
050 4141 504 (Oulu)

Tai voit myös etsiä tästä lähimmän jälleenmyyjäsi.

Jälleenmyyjähaku

FLEX poravasarat

Poravaroistamme löydät laajan valikoiman ammattilaiselle suunniteltuja FLEX koneita eri käyttökohteisiin. Löydät koneita niin akku kuin johtoversioina. Poravasaroissa on ominaisuuksia, kuten poraus, iskuporaus, piikkaus ja lukittu piikkaus, joten löydät aina sopivan toiminnon oikeaan työhön. SDS-plus ja SDS-max poravasaroissamme on iskuvoimaa aina 10J asti.

Kysy lisää poravasaroista

Näytetään kaikki 8 tulosta

Poravasaran käyttökohteet

Poravasara on ihanteellinen valinta kiven ja etenkin betonin poraukseen, laattojen ja betonin purkuun ja isojen reikien tekemiseen esimerkiksi tiiliseiniin. Osassa poravasaroistamme löytyy irrotettava istukka, jolloin poravasaraa voidaan käyttää normaalin porakoneen tapaan 13 mm pikaistukan ansiosta. Työ nopeutuu ja tehokkuus kasvaa, kun sinulla ei tarvitse olla useita eri koneita mukana.

Syvyyden rajoitin, työvalo, vankka painevalettu alumiinirunko, portaaton nopeuden säätökytkin ja vääntöä kestävä lisäkahva ovat vain osa tuotteidemme ominaisuuksia, jotka takaavat poravasaroidemme toimivuuden kaikissa ammattilaisen vaatimissa kohteissa. 

Kaipaatko apua oikeiden tuotteiden valinnassa?

Ota yhteyttä

H&H Tuonnin uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme: Saat ensimmäisenä edut ja uutiset sähköpostiisi!

 

 

H&H Tuonti Oy

Lanttikatu 1, 02770 Espoo – FIN
Puh. 09 5259 030

Paiturinpolku 1 J, 90440 Kempele- FIN
Puh. 050 414 1504

Copyright © 2024 H&H Tuonti Oy
Yhteystiedot Tilaa uutiskirje
document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () { let elements = document.querySelectorAll("a[href*='e-julkaisu.fi/']"), l = elements.length; for (let i = 0; i < l; ++i) { let filename = elements[i].href.replace(/^.*[\\\/]/, '') elements[i].addEventListener("click", function () { console.log('event'); ga('send', 'event', 'Kuvasto', 'download', filename); }); } }, false);