×

FLEX betoninhionta

FLEX GDE 10 betonikirahvi liitettynä VCE 44 M märkä-/ kuivaimuriin.

Betonihiomakoneet

FLEX tarjoaa betoninhionnan ammattimaiseen saneeraukseen, remontointiin ja modernisointiin vaadittavat monipuoliset tuotteet. Olipa kyseessä alustan valmistelu, kuivarakentaminen, rappauksen ja muurauksen poisto, väliseinien purkaminen tai ankkurikiinnikkeiden reikien poraaminen, ammattilaiset vakuuttavat tarkkuudellaan, luotettavuudellaan ja näppäryydellään.

FLEXin kattava valikoima tuotteita betoninhiontaan varmistaa sen että sinulla on aina oikea kone oikeaan käyttöön jolloin työ nopeutuu ja helpottuu. Käsikäyttöisistä koneista on saatavilla 125mm, 150mm ja 180mm timanttihiomalaikkaa käyttäviä koneita sekä pitkävartinen BetoniKirahvi, joka käyttää 150mm timanttihiomalaikkaa. Suosituimpia mallejamme ovat LD 16-8 125 R ja LDE 16-8 125 R betonihiomakoneet jotka ovat pieniä, tehokkaita ja erityisesti betoninhiontaan suunniteltuja koneita. Näiden etuna on pieni koko ja keveys jolloin koneenkäyttö on kevyempää eikä käyttö rasita käyttäjää. Sivuun siirrettävä segmentti helpottaa reunojen hiontaa ja mahdollistaa hionnan aivan seinän vierestä. Säädettävä nopeudensäätö auttaa silloin kun haluat hioa tarkasti kohteita tai poistettavaa ainesosaa on vähemmän.


LD ja LDE 16-8 sivuun siirrettävä segmentti helpottaa reunojen läheisyydessä työskentelyä.

Betonikirahvi

GDE 10 BetoniKirahvia käytetään suurien seinä- ja kattopinta-alojen hiontaan. BetoniKirahvin etuna on se ettei seiniä tai kattoa hiottaessa tarvita erillistä tikasta. Hionta onnistuu lattiatasolta ilman että työergonomia kärsii liikaa. GDE 10 on mahdollista kytkeä GM 340 hiontavaunuun jolloin erityisesti kattojen hionta helpottuu. Hiontavaunuun pystytään asentamaan myös FLEX märkä-/kuivaimuri jolloin imuri kulkee vaunun mukana ja haitallisen pölyn leviäminen työympäristöön saadaan minimoitua.

FLEX on myös ainoa pitkävartisten hiomakoneiden segmentin toimittaja markkinoilla, joka tarjoaa täydellisen varsihiomakonepaketin: akkukäyttöisistä pitkävartisista hiomakoneista johdollisiin, betonihiomakoneista käteviin kipsilevyhiomakoneisiin. Kirahvi yleisnimitys pitkävartisillehiomakoneille tuleekin FLEX kirahveista joka kertoo tuotteiden laadusta ja tunnettavuudesta.

Hiontavaunu helpottaa ja vähentää työn rasittavuutta kun sinulla on paljon hiottavaa kattopinta-alaa.

Pölynhallinta betonihionnassa

Betoninhionnassa on tärkeää muistaa että hiottaessa betonia ilmaan vapautuu kvartsipölyä joka on vaarallista hengitettynä. Tämä takia pölynpoisto on tärkeää ja imurinkäyttö pakollista. Imurin luokitus betonia hiottaessa tulisi olla vähintään M-luokka jolloin imurin suodattimet suodattavat kaiken vaarallisen pölyn ilmasta.

Lisäksi on suositeltavaa käyttää alipaineistajaa samassa tilassa jossa hionta tapahtuu, näin varmistetaan myös ilmaan päässeen pölyn poisto ja saadaan aikaiseksi turvallinen työympäristö työntekijälle. Laajaan imuri valikoimaan pääset tutustumaan tästä linkistä ja alipainestajiimme tästä linkistä.

 


Uusimmat

FLEX betoninhionta

Betonihiomakoneet FLEX tarjoaa betoninhionnan ammattimaiseen saneeraukseen, remontointiin ja modernisointiin vaadittavat monipuoliset tuotteet. Olipa kyseessä alustan valmistelu, kuivarakentaminen, rappauksen ja muurauksen poisto, väliseinien purkaminen tai ankkurikiinnikkeiden reikien poraaminen, ammattilaiset vakuuttavat tarkkuudellaan, luotettavuudellaan ja näppäryydellään. FLEXin kattava valikoima tuotteita betoninhiontaan varmistaa sen että sinulla on aina oikea kone oikeaan käyttöön jolloin työ nopeutuu ja helpottuu. Käsikäyttöisistä koneista […]

FLEX märkä-/kuivaimurit ja imureiden luokitukset

FLEX tuotevalikoimasta löytyy laajavalikoima märkä-/kuivaimureita niin rakennustyömaalle kuin pienempään siivoukseen. Saatavilla on perinteisiä sähkökäyttöisiä sekä akkukäyttöisiä imureita erilaisiin käyttökohteisiin. Imurit on jaettu kolmeen eri käyttöluokkaan L, M ja H. Pölyluokat antavat tietoa kunkin pölyn haitallisuudesta ja helpottavat kulloiseenkin käyttökohteeseen sopivan imurin valinnassa. Pölytön ja puhdas työympäristö takaa terveellisen ja turvallisen työnteon. Uusi VCE-imurisukupolvi vakuuttaa teknisellä […]

ESSVE lista- sokkeli- ja lattiaruuvit

ESSVE karmikiinnitys

Hylsy tai ruuviasennus!

H&H Tuonnin uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme: Saat ensimmäisenä edut ja uutiset sähköpostiisi!

 

 

H&H Tuonti Oy

Lanttikatu 1, 02770 Espoo – FIN
Puh. 09 5259 030

Myyntimiehenkuja 10 C 4, 90420 Oulu – FIN
Puh. 050 414 1504

Copyright © 2022 H&H Tuonti Oy
Yhteystiedot Tilaa uutiskirje