×

Etsitään yhdessä sopiva ratkaisu!

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää ja autamme sopivan tuotteen valinnassa.

09 5259 030 (Espoo)
050 4141 504 (Oulu)

Tai voit myös etsiä tästä lähimmän jälleenmyyjäsi.

Jälleenmyyjähaku

FLEX akkusahat

FLEX akkusaha valikoimasta löydät laajan valikoiman sahoja eri käyttöön. Koneet on suunniteltu ammattilaisen vaativaan käyttöön sekä tuovat tehokkuutta työhön. Pyörösaha, pistosaha, jiirisaha, puukkosaha tai monityökalu ovat tuotteita jota jokainen ammattilainen tarvitsee ja johon FLEX tarjoaa useita koneita eri tarkoituksiin.

Näytetään kaikki 12 tulosta

Pyörösahat

FLEX pyörösahat tarjoavat valikoiman ja ominaisuuksien osalta paljon vaihtoehtoja. Jos tarvitset pientä pyörösahaa, kapealla rungolla, hyvällä näkyvyydellä terään koneen molemmin puolin ja konetta lautojen, vanerien yms. katkaisuihin tarjoaa FLEX tähän pienen mutta tehokkaan CS 45 akkupyörösahan. Jos taas tarvitset enemmän voimaa, suuremman leikkuukapasiteetin ja mahdollisuuden käyttää ohjainkiskoa pitkiin vaativiin sahauksiin on CS 62 silloin oikea valinta koneeksi. Molemmat koneet ovat kattavien ominaisuuksien ansiosta varmoja valintoja ammattilaisen päivittäiseen käyttöön.

Pistosahat

Pistosahat tarjoavat kaksi eri mallia. Suorarunkoisen koneen sekä D-mallisen koneen. Nämä kaksi luokkaa tarjoavat käyttäjälle juuri sen oikean koneen jota on tottunut käyttämään. Koneiden avaimeton teränvaihto, portaaton nopeudensäätö, sahauspöydän säätö viistosahaukselle 45° asti, irrotettavissa oleva muovisuoja arkoja pintoja varten, leikkausmerkin pysyminen näkyvissä puhallustoiminnon ansiosta ovat vain pieniosa ominaisuuksia joita pistosahamme sisältävät.

Jiirisahat

Jiirisaha kuuluu jokaisen työmaan valikoimaan. Tähän FLEX tarjoaa koneen joka on ominaisuuksiltaan mietitty tarjoamaan ammattilaiselle kaiken sen mitä he tarvitsevat koneelta. Kulman esisäädöt, kääntyvä segmentti aina 48° asti, katkaisukapasiteetti 66 x 245mm, laservalolla merkattu leikkauslinja helpottamaan oikeata leikkuuta ja kestävä alumiini runko ovat kaikki ominaisuuksia joita jokainen ammattilainen arvostaa. Uusi 8Ah akku takaa myös sen että koneesta saadaan enemmän tehoa irti samalla lisäämällä sen käyttöaikaa.

Puukkosahat

Puukkosahalla onnistut työmaan purkutöissä ja se mahdollistaa tehokkaan purkutyön. Koneen värinää on saatu vähennettyä jopa 40% nostovarrellisen kaksoislaakerikelan ansiosta. Tämä vähentää koneen käytössä syntyvää rasitusta ja suojelee samalla käyttäjää.

Monitoimityökalu

Uusi monityökalumme on markkinoiden johtavimpia koneita niin leikkuu nopeuden kuin värinätasoja verrattaessa. Monitoimityökalussamme on kelluva leikkuupää joka on irrallaan koneen rungosta. Tämä ratkaisu vähentää värinää koneen rungossa jolloin käyttäjään kohdistuva rasitus on saatu minimoitua. Starlock Max pikakiinnitys järjestelmä takaa nopean teränvaihdon sekä laajan valikoiman teriä eri käyttötarkoituksiin. Elektroninen nopeudensäätö mahdollistaa myös tarkemman leikkuun kun tähän on tarvetta.

H&H Tuonnin uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme: Saat ensimmäisenä edut ja uutiset sähköpostiisi!

 

 

H&H Tuonti Oy

Lanttikatu 1, 02770 Espoo – FIN
Puh. 09 5259 030

Paiturinpolku 1 J, 90440 Kempele- FIN
Puh. 050 414 1504

Copyright © 2024 H&H Tuonti Oy
Yhteystiedot Tilaa uutiskirje