×

Etsitään yhdessä sopiva ratkaisu!

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää ja autamme sopivan tuotteen valinnassa.

09 5259 030 (Espoo)
050 4141 504 (Oulu)

Tai voit myös etsiä tästä lähimmän jälleenmyyjäsi.

Jälleenmyyjähaku

FLEX iskevät koneet

FLEX tarjoaa kattavan valikoiman 18V akkujärjestelmään iskeviä koneita jotka ovat markkinoiden johtavimpia koneita mitä tulee iskuvoimaan ja tehoon. Iskukoneistamme löydät ruuvinvääntimiä sekä mutterinvääntimiä joiden molempien valikoimasta saat juuri oikean koneen sinun käyttötarkoitukseesi. Iskevien koneiden suosio työmailla on jatkuvassa kasvussa ja FLEX tarjoaakin paljon käyttäjää helpottavia ominaisuuksia. Pikalukituksella toimiva ruuvauspään vaihto, kelluva moottoriosa joka suojelee käyttäjää ja akkua, katepeltiruuvin käytössä automaattisesti pysähtyvä moottori ovat vain osa innovatiivisia ominaisuuksia joita koneemme tarjoavat.

Näytetään kaikki 7 tulosta

Iskevä ruuvinväännin

Iskevä ruuvinväännin on hyödyllinen kone silloin kun sinun tarvitsee ruuvata pitkiä ruuveja. Koneiden tehokas isku ruuvaa pidemmänkin ruuvin ilman ongelmia eikä aiheuta vääntöä käyttäjän ranteeseen joka suojelee samalla käyttäjää. 18V akkujärjestelmästä löydät markkinoiden johtavimpia koneita tässä kokoluokassa. Innovatiiviset ominaisuudet kuten pikalukituksella toimiva ruuvauspään vaihto ja katepeltiruuvin käytössä automaattisesti pysähtyvä moottori, ovat ominaisuuksia jotka helpottavat ammattilaisen työtä päivittäin. Iskevät ruuvinvääntimemme on luotu ammattilaisen vaativaan käyttöön ja on tehty kestämään päivittäistä raskasta kuormitusta. Tämän takia FLEX tarjoaakin akkukoneilleen kolmen vuoden takuun joka kattaa koneen ja akut.

Iskevä mutteriväännin

Iskevä mutteriväännin valikoimamme on kasvanut entisestään. Alumiinista valettu runko on suunniteltu kestämään suuria kuormia ja suojelemaan moottoria kolhuilta joita työmaalla syntyy. Iskevistä mutterinvääntimistämme löydät pienempiä koneita pienien mutterien käyttöön sekä isoja koneita jotka avaavat tiukempaankin jääneet isot mutterit. Isommissa koneissa on myös kelluva moottoriosa joka suojelee käyttäjää sekä akkua tärinältä joka syntyy mutteria kiertäessä. Koneiden valikoima on kasvanut myös keskikoon iskumutterinvääntimillä. Tämä kasvattaa entisestään käyttömahdollisuuksia 18V koneissamme ja tarjoaa juuri oikean koneen jokaiselle käyttäjälle. 1/2″ ja 3/4″ kara vaihtoehdot takaavat kestävän koneen. 3/4″ kara varmistaa isojen mutterien kiinnittämisen.

H&H Tuonnin uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme: Saat ensimmäisenä edut ja uutiset sähköpostiisi!

 

 

H&H Tuonti Oy

Lanttikatu 1, 02770 Espoo – FIN
Puh. 09 5259 030

Paiturinpolku 1 J, 90440 Kempele- FIN
Puh. 050 414 1504

Copyright © 2024 H&H Tuonti Oy
Yhteystiedot Tilaa uutiskirje